welkomsbord trouwlocatie

Zet dat trouwmagazine met de magere ongezond ogende supermodellen maar uit uw hoofd, omdat de natuurlijke rondingen zeker sexy en vrouwelijk zijn. Als het aankomt op het kiezen van een trouwjurk , moet u niet het gevoel hebben onzeker te zijn over een beetje uitstulping rond de buik of schouders. Immers, wie heeft niet een paar ongewenste rondingen? Op uw trouwdag is het belangrijk om alle onzekerheden opzij te duwen en je innerlijke schoonheid te omarmen in een jurk die je het gevoel geeft mooi en comfortabel te zijn.

Terwijl je jezelf niet moet beperken tot een bepaalde stijl, kan een vollere bruid zeker niet verkeerd gaan met een van de volgende kleding stijlen:

1.A-Line: Een jurk of rok silhouet dat smaller aan de top, naar de onderkant uitloopt. Deze snit werkt goed op de meeste figuur soorten en is zeer geschikt voor het achterhouden van enkele ongewenste rondingen.
2.Prinses stijl: Een prinses lijn jurk is dramatiser gesneden op de A-lijn . Deze stijl wijst op het lijf deel van de jurk met behulp van lineaire naden en panelen die beginnen vanaf de halslijn van de jurk tot de zoom.
3.Empire stijl: Deze stijl wordt gekenmerkt door de taille lijn die soms al begint direct onder de buste, en zo recht naar beneden loopt, deze stijl is ook bijzonder geschikt voor een zwangere bruid.

Omdat u een beetje meer volslanker bent, betekent het niet dat u helemaal moet afdwalen van uw droomjurk. Vaak kunnen met een paar kleine wijzigingen en misschien een klein compromis toch uw ideale jurk gemaakt worden.
•Als u een korte taille heeft kunt u overwegen de taille lijn lichtjes te veranderen, iets lager om de illusie van een langer en slanker bovenlichaam te creëren.
•Gebruik kleuren, kralen en details voor het oog uit de buurt van uw probleemgebieden te tekenen.
•Kortere sluiers hebben de neiging om uw nek en bovenlichaam korter en breder te laten lijken, dus kies in plaats daarvan een langere.
•Semi-doorschijnende stoffen zoals chiffon en kant zijn super sexy en u kunt nog steeds die strapless jurk dragen, of gewenste doorzichtigheid, tot op zekere hoogte.
•Er is een veronderstelling dat een strak vastgebonden korset slanker maakt. Echter is dit helaas niet het geval. Beter is het voor een meer vloeiende creatie te kiezen, die niet vastklampt aan het lichaam.
•Kies beter voor een grotere maat, dan het kiezen van een jurk die te strak is.
•Kies een groot bruidsboeket dat in verhouding is met uw lichaam en ofwel langstelige bloemen, of een waterval boeket.
•Vermijd een stijl jurk die wordt gevormd door de contouren van uw lichaam. In plaats daarvan kies voor een dikkere stof die zorgt voor meer structuur.

Op het einde is er echt niets zo mooi en stijlvol als het vertrouwen, dus wat kleding of stijl u ook kiest, zorg ervoor dat ju zich comfortabel en zeker voelt, zodat u kan uitstralen in uw innerlijke kracht en schoonheid.

Bruid maatje meer