Pronovias-bruidsmode

Trouwjurken van pronovias

Pronovias trouwjurk collectie Oooh ! Hoe spannend! Na kwijlen en zwijmelen over Pronovias trouwjurken, is het nu tijd voor de nieuwe collectie . Laten we een kijkje nemen naar wat de Pronovias collectie van trouwjurken ons te bieden heeft !

De nieuwe Pronovias 2021-collectie wordt bepaald door het concept van een WENS. Geïnspireerd door dromen en verlangens, met water als het belangrijkste element, benadrukt deze collectie de magische beweging van golven, de vloeibaarheid van stromingen en de sprankeling van waterdruppeltjes in prachtige modellen die ontworpen zijn om de vrouwelijkheid van de bruid te verbeteren.De nieuwe looks zijn een frisse kijk op het volume, een hoogtepunt in deze collectie, met innovatieve ontwerpen die patronen verlichten en silhouetten opnieuw uitvinden, zoals de wijd uitlopende lijn, ontworpen om de heupen van de bruid te benadrukken en meer beweging en soepelheid naar de rok te brengen. De envelop werd dit seizoen gedrukt om bruiden eindeloze mogelijkheden te geven om hun figuren te spelen. Uitgesproken zijdelingse splitsing, met elegante pure effecten, brengt die aantrekkelijke, vrouwelijke rondingen op de voorgrond. “

Draadborduurwerk, de ster van deze collectie, getuigt van de vaste toewijding van het atelier voor een doordachte combinatie van materialen en stoffen. Zijden gaas, organza en Mikado voegen volume toe, terwijl crêpe en zacht satijn de figuur van de bruid omlijsten, die wordt veroorzaakt door de Franse kant die een kenmerk is van de collectie.

De bruiden van dit jaar zullen meer dan ooit schitteren met borduurwerk van witte edelstenen dat de collectie een zeer verfijnde tint geeft. Sensationele juwelen jurken geven een speciale glans aan de ontwerpen en worden gecombineerd met mouw- en rug applicaties, waardoor een magisch effect ontstaat dat doet denken aan vallend water, een ander kenmerk van dit seizoen.

Deze jurken geven bruiden talloze manieren om te schitteren op hun grote dag. Deze transformeerbare ontwerpen worden aangevuld door lagen, slepen, vestjes en afneembare bolero’s, waardoor bruiden verschillende stijlen kunnen laten zien.

Pronovias 2021 collectie