Trends Bruidsmode 2019

Of je je nu net hebt verloofd of al diep in de roes van de bruiloftsplanning zit, je zult ongetwijfeld in het midden van een van de meest opwindende tijden van je leven in het slop raken. Natuurlijk wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends in bruidsjurken. Maar hoe zit het met de trends die nog niet zijn gebeurd? We kijken naar onze kristallen bollen en geven 2019 bruiden een voorproefje van de stijlen die de landingsbaan nog niet eens hebben gezien. Omdat we nog een paar maanden moeten wachten tot Bridal Fashion Week (en de werkelijke jurken van 2019-bruiden zullen dragen), hebben we de voorspellingen voor bruidsjurken van enkele van de beste bruidstylisten nagekeken. Dit is wat u zou moeten verwachten als u een huwelijksdatum vaststelt in 2019.

Niet het gemiddelde wit

Voorbij zijn de dagen dat wit of ivoor de enige twee opties waren waaruit een bruid moest kiezen. “Met het groeiende verlangen om uniek en expressief te zijn, omhelzen bruiden gekleurde jurken. Voor conservatievere bruiden, zijn er tonen van champagne of blos te suggereren, en voor de meer fashion-forward bruiden die een trend sprong willen maken, beloven tonen van blauw, lavendel, zilver en goud om te zorgen dat je opvalt.

Metallics

We zien flitsen van metaal over de catwalk avondjurken tot make-up en accessoires. En het ziet er niet naar uit dat de trend snel ergens zal zijn. Gemengde metalen van goud, rose goud en zilver worden steeds populairder in de mode en zullen bruiden helpen een statement te maken in 2019. Van gemengde metalen sieraden tot haaraccessoires, centuur en nog veel meer, deze accessoires bieden meer dimensie dan ooit tevoren.

Asymmetrie

Perfecte symmetrie zal een deel van het verleden zijn als het gaat om de bruidsmode van 2019. Verleidelijk abstracte en eclectische ontwerpen zullen schijnen en zeer invloedrijk zijn in zowel bruidsjurken als bruidsaccessoires. Mullet bruidsjurken met een high-low look markeren al de catwalk en zullen binnenkort ook in de bruidsmode gaan infiltreren. Het silhouet smeekt gepaard te gaan met een killing paar hakken.

Ruwe, natuurlijke elementen

Als het gaat om bruidsaccessoires, traditionele materialen zoals bergkristallen en parels worden geaccentueerd met meer natuurlijke componenten. Kristallen, elliptische keshi-parels en ruwe opalen zijn slechts enkele van de materialen die zullen helpen om avant-gardistische hoofdtooien en juwelen voor bruiden te creëren. Een regen van bruidsaccessoires biedt bruiden de grootst mogelijke personalisatie die bruiden willen. Denk aan : met de hand bedrade wijnstokken die kunnen worden gedragen als hoofdbanden of halo’s, geweven in een vlecht, gewikkeld rond een knot of zelfs gedragen als een ketting of armband. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De tweede jurk

Of het nu gaat om een ​​chique en kort pak, of een coctailjurk , de bruiden zullen in 2019 verder kijken dan de traditionele bruidsjapon.Terwijl sommige bruiden kiezen voor deze alternatieve looks, velen kiezen er ook voor om hun stijl bij het avondfeest om te schakelen, zodat ze comfortabel kunnen dansen en feesten.

Stola

Hoewel de traditionele sluier voor sommige bruiden nog steeds belangrijk is, is het niet langer het alles en nog niets accessoire. Nu zoeken bruiden naar meer stijlvolle attributen om hun hoofd en schouders op hun trouwdag te bedekken. Of het nu gaat om een ​​kerkelijke plechtigheid of gewoon om persoonlijke troost of stijl, veel bruiden zullen terugkeren naar een stola of capelet. Veel bruiden zullen ook kiezen voor hogere neklijnen in plaats van de super stomplijnde halslijnen van het verleden.

Minder schouders

Schouderstukken hebben hun moment volledig gehad. De invloeden van de jaren 90 vonden hun weg naar de 2018 banen met spaghettibandjes, en we voorspellen dat ze er zullen blijven. Spaghettibandjes in het bijzonder zijn geweldig voor bruiden die een beetje meer veiligheid op de top willen zonder een volledig dekkende look te hoeven kiezen.

Meer structuur

Bruiden houden van losbandige bohemienstijlen, maar zoals de bustiertrend van 2018 aangeeft, gaan we gestructureerde ontwerpen overnemen in 2019, Bruiden willen er zeker van zijn dat ze door het gangpad gaan met japonnen die een dramatisch zandlopersilhouet creëren dat er prachtig uitziet op film en in het echte leven. We verwachten ook dat ontwerpers structuur zullen gebruiken om jurken een sexy uiterlijk te geven, ongeacht hoe weinig huid daadwerkelijk wordt weergegeven.