bedrijven voor decoraties huwelijk zoeken in de regio….

Antwerpen     Brussel     Limburg     Oost-Vlaanderen        West-Vlaanderen

Decoraties

Decoraties voor je huwelijk

Een populair onderwerp voor bruidsparen is het handhaven van een bruiloft thema of ontwerp. En dit kan worden gedaan met behulp van unieke bruiloft decoraties, tafel decor en design.

Het plannen van een bruiloft is een leuke en bijzondere gebeurtenis. Er is zoveel dat moet worden gedaan om de bruiloft te stylen en decoreren. Een belangrijk detail dat moet worden gedaan met elke bruiloft is dat van de bruiloft decoraties.
Van eenvoudig tot decadente, is er altijd wel een decoratie nodig voor de huwelijksreceptie, kerk gemeente of diner.Welke decoraties?

Misschien denkt u dat decoratie alleen bestaat uit slingers ballonnen en harten. Maar denk ook eens aan kerkbanken te versieren bij de kerk voor de huwelijksceremonie , of een perfecte bruiloft tafeldecoratie voor het diner feest of receptie, er is zoveel om uit te kiezen als decoratie. Voor de kerk decoraties, hang leuke emmertjes gevuld met water aan de kerkbanken en doe er bloemen naar keuze in, en mooie strik en u heeft net dat ene beetje meer flair.

Decoratie-huwelijksceremonie-roze

Mooie Kaarsen geven het gevoel van romantiek

Een andere spectaculaire decoratief item voor de ceremonie, receptie of beide zijn kaarsen. Kaarsen geven een bijzondere romantische decoratie.

Florale middelpunt van een decoratie

Een andere zeer gewilde bruiloft decoratie is het florale middelpunt. Grote bloemvazen die het middelpunt van belangstelling zijn. Ook tafels kunnen een middelpunt zijn. Zet op enkele tafels een extra grote vaas, en hou de rest van de tafels kleiner met dezelfde bloemen.
Het hangt allemaal af van de individuele smaak en budget van het echtpaar.
Een geweldige finishing toch is de bruiloft een thema kleurenschema te geven.
Dit brengt echt de hele zaal bij elkaar en maakt alles prachtig op elkaar afgestemd.

stoeldecoratie-huwelijksceremonie

Bruiloft Thema Plaats Kaarthouders

Voor bruidsparen die zitplaatsen toewijzen op hun bruiloft, plaats kaarthouders op een mooie standaard een geweldige manier zijn om de tafel aan te kleden deze kan je ook makkelijk zelf maken in de kleur van je thema. Dit is een geweldige bruiloft tafeldecoratie.

Er is een verscheidenheid aan decoratie denk ook aan: Ballonnen, licht, Doeken draperen, Planten, rozenblaadjes, en natuurlijk bloemen.

Tafeldecoratie-op-boomstam

Linten en tule

Lint en tule is een van de laatste trends in bruiloft decor.Het is het niet alleen een economische manier
om decoraties toe te voegen aan je trouwfeest, het is ook ongelooflijk veelzijdig. Stoffen lint kan worden gebruikt om de kerkbanken mee aan te kleden, maar ook de diner tafel, leg enkele breede linten op de tafel, en je hebt gelijk een glamoureuse uitstraling.

Decoratie-huwelijk-kerkbanken

Borden vlaggen en linten

Met borden vlaggen en linten kun je de locatie lekker opfleuren. Denk aan leuke welkoms borden, vlaggen met spreuken, en prachtige linten om te decoreren. Deze schaf je vaak aan voor ’n goedkoop prijsje, en ze zijn er in allerlei soorten. We laten je zien wat er allemaal te koop en te vinden is.