decoratie-ceremonie

Decoraties voor kerk en huwelijksceremonie.

Een verbluffend gangpad creëren kun je doen door de kerkbanken te versieren.
Denk hierbij aan bloemen, tule of strikken. De goedkoopste maar toch mooie kerkversiering is
om op iedere hoek van de bank een mooie tule strik te binden, of koop ergens goedkope gordijnstof, hiermee maak je prachtige creaties voor de kerkbanken.
Wil je het wat uitgebreider kies dan voor bloemen, een eenvoudige manier is emmertjes met een lint aan de kerkbanken te hangen, vul deze met water en bloemen naar keuze. Of koop een mooie decoratie harten zoals onder op foto, en hang deze met een mooi lint aan de stoelen of banken.

Met tule of gordijnen maak je prachtige creaties voor de kerkbanken! Mooie witte strikken zijn overal te verkrijgen, of je maakt ze zelf van tule op de rol.

Het gemeentehuis.

Natuurlijk ligt de rode loper klaar, een vrij goedkope manier is om conifeertje te huren bij je tuincentrum, en bind deze vol met witte strikken.
Je kunt voor meer decoratie in het gemeentehuis zorgen, denk hierbij aan de stoelversiering met tule, bloemen of beide!. Wil je niet te veel uitgeven aan bloemen, versier dan de éérste en de laatste stoelen. Of neem gipskruid zoals op fot, deze hebben volume, en zijn redelijk goedkoop. Het leuke is dat je na de ceremonie de decoraties weer kunt gebruiken in je feestlocatie.

De Outdoor ceremonie

Dit kan zijn op het strand, of in een mooie tuin van een kasteel, of misschien wel in je eigen tuin!
ook hier kun je weer prachtige decoraties maken van tule en bloemen, maar ook allonnen geven een prachtig effect.
Als je ruim voor je bruiloft eens binnenloopt bij Actionshop of Xenos, of Primarkt, zul je versteld staan wat voor leuke toepasselijke dingen je tegenkomt! Van kleine vogelkooitjes, tot prachtige lampionnen en lantaarntjes, strikken, pompons, etc…..

Hier enkele inspirerende foto’s voor decoraties huwelijksceremonie en kerk