Bruidslingerie

Tips voor de juiste lingerie onder je trouwjurk

Mooie lingerie maakt natuurlijk je bruidskleding compleet.Er zijn vele speciaalzaken die je daarmee goed kunnen informeren, welke lingerie het beste onder jou jurk past. Kies je voor witte lingerie pas dan op dat het niet doorschijnt door de stof van de bruidsjurk, kies in dat geval voor huidskleur. Verstandig is om je jurk te passen met de lingerie aan. Zo zie je of het goed bij elkaar past. Onder een bruidsjapon hoort mooie die niet alleen mooi is, maar ook lekker zit. Bruidslingerie is essentieel voor de goede pasvorm van je bruidskleding. De lingerie brengt je lichaam in de gewenste vorm, zit comfortabel en zorgt ervoor dat de bruidsjapon op zijn mooist valt. De mooiste bruidslingerie is van het merk Poirier alleen te koop in de betere bruidsmodezaken 

Waar denk je aan bij bruidslingerie?

BH- Slip – Bustier – body stocking – kousenband – eventueel een onderjurk -panty of kousen.

Onder een strapless japon met een wijde rok kun je het beste een bustier dragen, bij een gladde japon kun je het beste een body dragen, omdat deze in de taille geen inkepingen te zien geeft. Als je hebt gekozen voor een jurk met een open decolleté, en je wil je borsten wat vergroten, dan kan een push-up bh een optie zijn.
Let bij het kopen van kousen of een panty op dat ze goed passen. Neem de panty niet te dik. Koop altijd twee paar panty’s of kousen, zodat je tijdens de bruiloft een reservepaar hebt.

bruidslingerie

Erg leuk en traditioneel is de kousenband. Volgens de traditie haalt de bruidegom de kousenband aan het eind van de avond van het been van de bruid , en gooit hem naar de vrijgezellen heren. Degene die hem vangt zal de volgende bruidegom zijn.

Koesenband bruid

Bruidslingerie