Trouwkaarten

Tips en advies voor huwelijksuitnodigingen trouwkaarten

Uw huwelijk is een belangrijke en feestelijke gebeurtenis. Een hoogtepunt in het leven! Daarom nodigt u op een originele en stijlvolle manier zoveel mogelijk familie en vrienden uit om aanwezig te zijn en in de feestvreugde te delen. Na de bruiloft bedankt u natuurlijk alle gasten met een bedankkaartje voor de vele gulle giften en voor hun komst .Denk ook eens aan een eigen ontwerp trouwkaart.

Leuke teksten vormen een belangrijk onderdeel van het hele trouwgebeuren. Met behulp van de trouwkaarten kunnen jullie uw huwelijk aankondigen en al jullie familie en vrienden laten weten dat jullie van elkaar houden. Daarnaast kan de trouwkaart natuurlijk ook de uitnodiging vormen voor de gasten om naar het huwelijksfeest te komenBegin op tijd met het opstellen van een gastenlijst.

Niet alleen zult u deze nodig hebben bij het versturen van de uitnodiging, maar ook al als je op zoek gaat naar een geschikte locatie voor je huwelijksfeest is het handig om een indicatie te hebben van het aantal gasten dat aanwezig zal zijn.

Vergeet niet buiten de trouwkaarten uw eventuele menukaarten, en bedankkaartjes te bestellen.
Vaak zijn er mooie trouwkaarten online te maken en te bestellen op internet , zo maakt u geheel een eigen ontwerp, en kunt u verschillende kaarten nemen. B.v. voor de daggasten, en avondgasten.

Tips voor een persoonlijke trouwkaart

De uitnodiging is de eerste indruk die elke gast van uw trouwdag krijgt, hij zet de toon voor uw hele evenement. Het is een manier om gasten een speciale traktatie te bieden om thuis te komen, omdat fysieke post steeds ongebruikelijker wordt. De dagen van traditioneel papierontwerp zijn voorbij: er zijn tal van manieren om uw uitnodiging nog leuker te maken, en ik heb een paar leuke voorbeelden gevonden.!

1. Verpak hem mooi.
Het inpakken van de uitnodiging met touw, kant, bladeren of een ander speciaal voorwerp is een eenvoudige manier om het pakket te personaliseren.

Verpakking-trouwkaarten

Er zijn veel verschillende opties voor uitnodigingshoezen, maar dit stoffen tasje tilt het naar een ander niveau. Bovendien zijn deze tasjes online te vinden tegen betaalbare prijzen, zodat u het budget niet hoeft te verbreken om uw uitnodigingen op te fleuren.

Tasje-trouwkaarten

2. Voeg een vergulde touch toe.
Goud , we houden er allemaal van en kunnen er geen genoeg van krijgen! Als u metallic details op uw trouwdag opneemt, overweeg dan om een gouden foliedruktechniek te gebruiken voor uw uitnodigingen, het blijkt prachtig.

3. Denk buiten de rechthoek.
Uitnodigingen hoeven niet te voldoen aan standaard papierformaten. Heb een beetje plezier met je kaart en ga voor een cirkel of een aangepaste vorm!

Ronde-huwelijksuitnodigingen

4. Investeer in kalligrafie.
Kalligrafie is een volledig waardige uitspatting. Zodra uw gasten het in hun brievenbus zien, zullen ze meteen dolblij zijn.

Kallifrafie-trouwkaart

5. Print op niet-traditionele materialen.
Als u echt anders wilt zijn, overweeg dan kringloop papier of ga voor een van deze alternatieven. Hout, leer of stof zorgt voor geweldige uitnodigingssets. En als u op zoek bent naar iets anders, dan is dit uw beste keuze. U kunt dit online vinden die voor ongeveer dezelfde prijs (of zelfs goedkoper) dan papier kunnen worden afgedrukt.

Huwelijksuitnodiging-op-hout

Wat u moet weten voordat u winkelt voor uitnodigingen: het enige dat u moet onthouden bij het maken van uw uitnodigingskaart, is het uiterlijk hetzelfde houden als uw trouwdagontwerpen. Trouwens, bruiloftverkopers zullen naar uw uitnodigingen verwijzen als een bron voor ontwerpinspiratie, dus zorg ervoor dat u de perfecte “stemming” instelt met uw ontwerp. Gebruik texturen of ontwerpmotieven die u tijdens uw trouwdag wilt zien en kies niet meer dan drie lettertypen.

Trouwkaarten ontwerpen en leveranciers

Trouwkaarten leveranciers online ontwerp