De mooiste bestemmingen voor je huwelijksreis

Waar gaat jullie huwelijksreis heen? Naar een romantisch tropisch eiland of dichter bij huis een weekend Parijs. Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om hun huwelijk af te sluiten met een veelbelovende huwelijksreis. Vaak zijn dit mooie tropische gebieden en eilanden. De meest populaire huwelijksreis bestemmingen zijn. Malediven, Tanzania, Mauritius, Costa rica, Bali, Jamaica, Zuid-Afrika- Las vegas, maar misschien vinden jullie de Kust in Belgie al meer dan genoeg om heerlijk met z’n twee te genieten .Waar je ook naar toe gaat, je bent even heerlijk met z’n 2 om te genieten van elkaar na alle drukte rondom de organisatie van jullie huwelijk. Geniet samen van jullie wittebroodsweken!!!!Wie op zoek is naar een perfect uitgewerkte en vooral tot in de puntjes verzorgde huwelijksreis zit hier aan het juiste adres!

Huwelijksreis cadeau

Vraag als cadeau een huwelijksreis aan de hele familie en vrienden. Als verrassing weten jullie niet waar je heen gaat, dit wordt bekend op jullie feest. Laat een van je familieleden of vrienden het geheel regelen. Met wat vragen en tips zal deze persoon jullie wensen wel weten te achterhalen.

Alsof het plannen van een bruiloft niet stressvol genoeg was, moet je nu een onvergetelijke huwelijksreis organiseren. Naast het beslissen waar te gaan, zijn er een hele reeks praktische zaken om aan te pakken voordat je de knoop maakt en opstijgt. Hier tien huwelijksreisstips om de eerste reis van je gelukkig getrouwde leven vlot te laten verlopen.

Een budget is je beste vriend

Begin met te beslissen hoeveel u kunt betalen. Houd je er dan aan. Het is gemakkelijk om je te laten meeslepen met huwelijksreisplanning, dus het is belangrijk om te weten hoeveel je je comfortabel kunt veroorloven vanaf het begin – en vergeet niet om een beetje ruimte achter te laten in het budget voor activiteiten (of het nu gaat om duiken, een restaurantje of chique diners) terwijl je weg bent.

Een moderne trend van kado vragen

Als je wanhopig op zoek bent naar een bepaalde huwelijksreis, maar je budget niet voldoende is, vraag in de huwelijkslijst om een reis. Talloze reisagenten bieden deze service nu aan, waar je je eigen huwelijksreislijst kunt maken en deze in kunt vullen met wat je maar wilt, die uw gasten vervolgens als geschenk kunnen bijdragen.

Huwelijksreis

Denk verder dan de brochures

Vakantiebrochures verkopen u een bepaald soort fly-and-flop-huwelijksreis, vaak zonder echt merkbaar verschil in aanbod van het ene bedrijf naar het andere. Als je op zoek bent naar iets een beetje meer uniek, een beetje meer jij , is het de moeite waard om de brochures als opstapje te gebruiken, naast gidsen en internet om erachter te komen wat je wilt en waar je naartoe wilt.

Wees niet verlegen

Vertel iedereen dat het jouw huwelijksreis is. Schrijf het op elk aanvraagformulier dat u invult en elke boeking die u maakt; vertel reisagenten, check-in personeel en stewardessen; kortom, wacht niet op de vraag, vertel mensen. Misschien denk je dat het woord huwelijksreis mensen meteen eurotekens laat zien die aan je hoofd zijn bevestigd, maar in werkelijkheid vertellen mensen dat je huwelijksreis vaak deuren opent die normaal niet worden geopend, van gratis hotel upgrades en champagne bij aankomst tot bij kaarslicht diners en met bloemblaadjes bezaaide baden, pasgetrouwd zijn is niet iets om bij jezelf te houden.

huwelijksreis ver land

Bepaal uw eigen huwelijksreis

Een huwelijksreis is een vakantie na het huwelijk. Het is een goed excuus om een beetje extravaganter te zijn dan normaal, zeker. Maar er is geen regel over hoe je op huwelijksreis gaat. Als je met je nieuwe partner en al je vrienden naar Parijs wilt gaan, waarom niet? Evenzo, als je altijd al hebt gedroomd over een trektocht door de Alpen, zes maanden lang door Azië trekt, of op weg bent naar een all-inclusive fantasieland, is dit waarschijnlijk de perfecte kans.

Romantisch diner voor twee huwelijksreis tips

Controleer voordat je iets boekt hoe het weer zal zijn in de tijd van het jaar dat je op reis bent, je kunt geweldige deals krijgen in het Caribisch gebied tijdens het orkaanseizoen, maar misschien loop je het risico dat het slecht afloopt. Als je je hart hebt ingesteld op een bepaalde bestemming, maar het weer zal verschrikkelijk zijn (en je bent niet bereid om het zo te verdragen), overweeg dan om na je bruiloft op huwelijksreis te gaan als het weer perfect is.

Verzeker je gemoedsrust

Koop een verzekering. Grote kans dat er niets fout gaat. Maar als je tas wordt vermist, je vliegtuig is vertraagd of je paspoort uit je zak valt op het strand, dan zul je gedekt willen zijn. Zorg ervoor dat de limiet voor waardevolle spullen de kosten dekt van die glimmende nieuwe ringen die je allebei draagt.

tips-huwelijksreis

Het naam-spel

Als u overweegt uw naam te wijzigen wanneer u gaat trouwen en van plan bent om onder uw nieuwe naam te reizen, zorg er dan voor dat uw reisdocumenten overeenkomen met de namen van uw boekingen. Evenzo, als je je naam niet verandert, verwacht iedereen dat je nog steeds als Meneer en Mevrouw…… gemaakt met de boekings-achternaam wordt begroet.

Loveheart in the sand, huwelijksreis tips

Vluchten van fantasie

De meeste mensen houden van het idee om op een andere manier dan basis klasse te reizen op hun huwelijksreis, maar 1e las zakenreizen zijn ongelooflijk duur. Als je een bodemloos budget hebt, dan is dat redelijk genoeg, maar anders zou je kunnen ontdekken dat het geld dat je zou uitgeven aan een tien uur durende vlucht in business class je een week of twee zou kunnen verblijven in een paar hele mooie hotels.

Het is gewoon een vakantie

Ja, een huwelijksreis kan geweldig zijn. Ja, je kunt het gebruiken als een excuus om die grote reis te maken die je altijd al wilde doen. Maar ik zal je een geheim vertellen, het is maar één vakantie. Werkelijk. En het wordt geweldig omdat je net bent getrouwd met de persoon van wie je houdt. Maar waarheidsgetrouw? Als je huwelijksreis het hoogtepunt van je reizen is, wat is het dan om verder te reizen? Beschouw het in plaats daarvan als slechts een geweldige vakantie in een leven vol fantastische gedeelde ervaringen.

De 20 mooiste huwelijksreis bestemmingen