10 leuke tips betaalbare huwelijksbedankjes

betaalbare-huwelijksbedankjes

Bruiloften zijn al duur genoeg. Je zet een fantastisch trouwfeest neer, je geeft je gasten te eten, te drinken en entertainment. Dus waarom nog meer geld uitgeven voor huwelijksbedankjes?
Van de miljoen en één dingen waar je je op je trouwdag op moet voorbereiden, staan ​​bedankjes misschien niet bovenaan. Ze zijn echter een van die kleine details die er echt toe doen. Vergeet ze en mensen zullen het merken. Ga over de top en mensen zullen het merken.
Hoewel er honderden trouwbedankjes zijn in alle soorten en maten, hoef je er geen fortuin aan uit te geven. Het is heel goed mogelijk dat je met een beetje gedachte en verbeelding een bedankje bedenkt die jullie trouwdag perfect weerspiegelt. We hebben tien geweldige ideeën voor huwelijksbedankjes.Traditie van het huwelijksbedankje

De traditie van het bedankje is al oud. Het begon in Europa en heette oorspronkelijk een bonbonniere. Het was een porseleinen doos versierd met halfedelstenen die snoepjes of suikerbonen bevatte om de rijkdom van het bruidspaar of hun familie aan te tonen.
Terwijl de samenleving veranderde, veranderde ook de bruiloft. Suiker werd vervangen door amandelen en vervolgens door snuisterijen of kleine geschenken.

Tien betaalbare huwelijksbedankjes

Trouwbedankjes zijn er in alle soorten en maten. Als je met een nieuw idee komt, maakt het niet uit hoeveel ze kosten, want het is de gedachte die telt. Hier zijn tien leuke ideeën die niet veel kosten.

1. loterij ticket of kraskaart

Het geven van een loterijticket of kraskaart is natuurlijk een vrij nieuw iets om te doen. Hoewel het ticket of de kaart zelf slechts €1-2 is, is de opwinding en het potentieel van het geschenk potentieel veel meer waard.

2. gesuikerde amandelen

Sommige bruidsparen blijven bij de traditie en bieden een zakje gesuikerde amandelen aan als bedankje. Doe er een klein briefje bij waarin de geschiedenis van het bedankje wordt uitgelegd.
Niet iedereen houdt van amandelen, maar ze bieden een traditioneel geschenk dat goed past.

3. Bonbonniere blikken

Kleine blikken zijn ook populair. Wederom terugkijkend op de oorspronkelijke traditie van bedankjes en deze moderniseren voor de 21ste eeuw. Kleine blikken zoals deze kunnen snoepjes of kleine pepermuntjes bevatten.

De blikken kosten weinig en kunnen worden hergebruikt zodra de snoepjes zijn geconsumeerd. Deze vallen goed in de smaak, vooral bij de dames, omdat ze altijd wel iets in een blikje kunnen doen.

4. Een goed doel

Een andere vrij recent bedankje is een schenking aan een goed doel. In plaats van geld uit te geven aan een bedankje dat vaak in een kast wordt geplaatst of onmiddellijk wordt geconsumeerd, wordt een donatie aan een goed doel gedaan.

Dit gaat vaak goed omdat men ziet dat het geld veel beter wordt besteed aan het helpen van mensen die minder geluk hebben dan wijzelf op een trouwdag.

5.Fortune cookies

Fortune koekjes zijn al tijden erg populair, en Fortune koekjes zijn ook goedkoop.
Het grootste nadeel van gelukskoekjes is dat ze extreem broos zijn. Ze moeten voorzichtig worden behandeld om ze daar in één stuk te krijgen.

6. Wegwerpcamera’s

Sommige bruiloften hebben deze als extra op elke tafel, sommige gebruiken ze als bedankjes. Hoe dan ook, wegwerpcamera’s zijn een uitstekende manier om je bruiloft vast te leggen op manieren waar de officiële fotograaf alleen maar van kon dromen.

Je kunt de beste foto’s kopiëren en de originelen achteraf aan de respectieve gasten geven.

7.Kaarsen

Kaarsen verpakt in een doosje, mandje, of zakje is een prachtig bedankje. Ze zijn goedkoop, gemakkelijk te maken en iedereen houd ervan. Neem kaarsen die bij je thema passen voor die kleine extra wow-factor.

8.Miniatuur drankjes

Strikt alleen voor volwassenen, mini flessen sterke drank. Ze zijn betaalbaar, gevarieerd en gasten kunnen ze omwisselen zodat iedereen krijgt wat ze willen.

9. Speelkaarten

Een andere nieuwe innovatie die heel weinig kost, maar oh zo leuk is zijn speelkaarten met eigen opdruk.
Hoe leuk is het om na je bruiloft nog een potje te kaarten met je eigen opdruk.

10. Snoepgoed

Snoepjes zijn een grote favoriet omdat ze in een grote verscheidenheid aan vormen, maten en verpakkingen verkrijgbaar zijn. En wie houdt er niet van snoep? Ga voor chocolaatjes, Hartjes, retro snoepjes of iets heel anders.

Je kunt overal leuke kant en klare doosjes kopen om het snoep in te doen.