Bruidstaarten

Bij een huwelijk hoort natuurlijk een bruidstaart, vandaag de dag zijn deze in bijna alle kleuren en vormen te krijgen. Je kan hem bestellen met kleuren van marsepein, maar zelfs ook met eetbare bloemen. We hebben wat ideeën voor bruidstaarten op de site gezet, heb je een bruiloft een een kleuren thema, vergeet dan zeker niet de bruidstaart in de goede kleur te bestellen.Bijzondere bruidstaarten

Als hip bruidspaar wil je natuurlijk weten wat de trends zijn op het gebied van bruidstaarten. Bruidstaarten van nu zijn niet alleen maar wit of creme kleurig. Taarten in opvallende kleuren als fel roze, mintgroen, paars, of sinaasappeloranje worden helemaal aangepast aan het kleurthema van de bruiloft. Als tegenhanger maken de klassieke kleuren wit en ivoor een comeback. Deze moderene, frisse bruidstaarten zijn een lust voor het oog. In het verlengde van de zwart-wit bruidstaarten ligt een geheel witte of zwarte basis met een accent bestaande uit één contrasterende kleur. En wat denk je van een speciaal voor jou gemaakte lievelingskleur, die ook nog eens is afgestemd op jouw kleur bruidsjurk. Banketbakkers vragen ok steeds meer een stukje stof van de bruidsjurk of het pak van de bruidegom mee te nemen.Helemaal hip is om je bruidstaart aan te passen aan het seizoen. Een lente bruid gaat voor pastelkleuren, eetbare viooltjes, of een luchtige aardbeienvulling. Een zomer bruiloft vraagt om een taart met exotische bloemen, passievruchten of zeesterren voor bij een strandhuwelijk. Een echte bruidstaart voor de herfst kan bestaan uit hazelnoot, tiramisu, chocolade vulling, gecobineerd met donker rode rozen/ En wanneer jullie in de winter trouwen is het een idee om voor een witte ijstaart, met veel poedersuiker en glinsterende steentjes te kiezen.

bijzondere-bruidstaart

Aansnijden van de bruidstaart

Je kan je bruidstaart aansnijden na het diner, of zelfs een ijsbruidstaart laten maken. Dit gepresenteerd met wat vuurwerk op de taart zal een mooie afsluiting van jullie diner zijn. maar je kan je bruidstaart ook op de feestavond aansnijden, zodat alle gasten kunnen genieten van een stukje bruidstaart. Schenk er een leuke cocktail of champagne bij .I.P.V. bruidstaart kan je ook kiezen voor een chocoladefontein met cake cups . Maar wat dacht je van deze nieuwe trend de naked bruidstaart.

Naakte bruidstaarten

Cupcakes

Cupcakes komen steeds meer in ze zien er schitterend uit en smaken heerlijk. Het leuke van (Wedding) cupcakes is dat deze trend er nog niet zo lang is dus zullen de gasten verrast zijn van deze kleine bruidstaartjes.Laat de kleur van glazuur bij hetthema van je bruiloft aanpassen. Zet alle cupcakes op een etalage en het ziet er voortreffelijk uit.

Cupcakes

Bruidstaart met bloemen

Bloemen zie je steeds meer op bruidstaarten. Ze fleuren je bruidstaart helemaal op . Het is wel belangrijk dat je eetbare bloemen gebruikt. Mocht iemand een van de bloemetjes op eten is er niets aan de hand. Het leuke van is bloemen dat je dezelfde bloemen ook weer kunt gebruiken op de tafels als decoratie, En natuurlijk in je bruidsboeket.