Trouwen met een thema

Een thema voor je huwelijk

Steeds meer bruidsparen kiezen voor de Amerikaanse sfeer. In Amerika is het al lang een traditie dat je een thema aan je bruiloft geeft. Vooral het thema kleur is erg belangrijk .En zeg nou zelf als je een zaal binnenkomt die kaal is met alleen een wit kleedje op de tafel dat geeft echt geen sfeer. Probeer sfeer te creeren door voor een themakleur te kiezen, hierin kan je ver door gaan. maar een paar ballonnentoefjes en bloemen in dezelfde kleur doen al wonderen.Je kan natuurlijk beginnen bij de bruid zelf , denk hierbij aan het bruidsboeket, de sieraden, de bruidbloemen op de auto. En dan natuurlijk de bruidegom de corsage en stropdas. Het kost vaak niet meer, maar een themakleur geeft een fantastische uitstraling aan je bruiloft

Vaak kan de zaal of partycentrum jullie ook van dienst zijn, vraag als ze toch bloemen moeten verversen de bloemen in jullie themakleur te houden. Zet dezelfde servetten op tafel, en strooi wat confetti op tafel in dezelfde kleur.

Soorten thema bruiloften

Je kan ook voor een soort thema gaan, zoals een vintage bruiloft thema. Een sixties thema, een Marokkaans, Mexicaans, of juist voor een prachtig thema de boeren bruiloft.

Bedrijven voor decoratie in de regio