trouwen-thema

Een thema voor je huwelijk

Steeds meer bruidsparen kiezen voor de Amerikaanse sfeer. In Amerika is het al lang een traditie dat je een thema aan je bruiloft geeft. Vooral het thema kleur is erg belangrijk .En zeg nou zelf als je een zaal binnenkomt die kaal is met alleen een wit kleedje op de tafel dat geeft echt geen sfeer. Probeer sfeer te creeren door voor een themakleur te kiezen, hierin kan je ver door gaan. maar een paar ballonnentoefjes en bloemen in dezelfde kleur doen al wonderen.Je kan natuurlijk beginnen bij de bruid zelf , denk hierbij aan het bruidsboeket, de sieraden, de bruidbloemen op de auto. En dan natuurlijk de bruidegom de corsage en stropdas. Het kost vaak niet meer, maar een themakleur geeft een fantastische uitstraling aan je bruiloft

Vaak kan de zaal of partycentrum jullie ook van dienst zijn, vraag als ze toch bloemen moeten verversen de bloemen in jullie themakleur te houden. Zet dezelfde servetten op tafel, en strooi wat confetti op tafel in dezelfde kleur.

Soorten thema bruiloften

Je kan ook voor een soort thema gaan, zoals een vintage bruiloft thema. Een sixties thema, een Marokkaans, Mexicaans, of juist voor een prachtig thema de boeren bruiloft.

Thema-bruiloft-kleur

Kies je kleur

Steeds meer bruidsparen kiezen voor een bijzondere invulling van hun trouwdag. Ze willen de dag op een manier doorbrengen die helemaal is afgestemd op hun smaak en wensen en hebben hier van te voren hele specifieke ideeën over.

Vroeger werd er bij themahuwelijken vaak gedacht aan dingen als een bruiloft in Rock & Roll stijl, een kasteelhuwelijk, of een garden-wedding, maar tegenwoordig gaat de voorkeur duidelijk uit naar kleuren thema’s. Soms is een en ander uitstekend te combineren. Houd je van de kleur groen, dan is dat prima te combineren met een garden-wedding ( Trouwens groen is DE kleur voor 2013). Vind je blauw mooi, dan is een Beach wedding of een trouwdag aan het water heel leuk. Rood en goud lenen zich uitstekend voor een kasteelhuwelijk. Paars en fel roze staan weer prachtig bij een witte trouwlocatie. En zo kan je nog wel wat combinaties bedenken, maar voor je je gaat verdiepen in de keuze van de meest geschikte locatie, is het heel belangrijk hoe je de dag en en het avondfeest er verder wilt laten uitzien.

Bruiloft thema kleuren combineren

Als je een speciale dag invulling wilt, is het van belang om eerst goed te bedenken wat je eigenlijk het leukst en meest belangrijk vindt. Check welke voorzieningen er zijn, en wat de mogelijkheden zijn wat betreft de aankleding van de locatie.Ga verder na of je er mooie foto’s kan maken, zoals in de tuin, onder een eeuwenoude eik, in een prieeltje, aan het water, of op een bordes? Het is belangrijk dat de stijl of themakleur van jullie bruiloft en de locatie in overeenstemming zijn. Als je voor een uitgesproken locatie kiest, is
het leuk om te bekijken of en in hoeverre je alle (kleur)onderdelen van de bruiloft hierop kunt aanpassen.

Nu nog even wat voorbeelden van accessoires en decoraties die je aan kunt passen aan je kleurthema: de uitnodigingen, je bruidsboeket, de corsages kleuraccenten in je bruidsjurk, of een gekleurde jurk, de decoraties in en voor het huis van de bruid, decoraties van het trouwvervoer, de bruidstaart, lolly’s, cup cakes, sweet table, naamkaartjes, servetten, Maar ook de decoraties van de verschillende ruimtes waar waar de huwelijksdag gevierd wordt, Denk hier aan ballonnen, lampionnen, linten, kaarsen, confetti, rozenblaadjes, decoratieborden, kunstbloemen.

Bruiloft thema inspiratie

Ga voor rommelig Chique

Het is leuk om een sweet table op een beetje rommelige manier te dekken met. een oud servies in verschillende kleuren. het levert mooi foto’s op en doordat de tafel er niet al te netjes uitziet durven gasten ook daadwerkelijk wat te pakken. Door een mooie eenheid aan te brengen in de decoratie, creëer je ook voor de trouwreportage een prachtige en luxe sfeer. de populaire themakleur Roze, doet het geweldig op foto’s .
Voer een themakleur niet alleen door in de aankleding, maar ook in de dresscode. Zo maak je het je gasten gemakkelijk in hun kleding keuze, en heeft het een mooi effect op de foto’s. Zo zullen de groepsfoto’s qua kleur veel rust uitstralen, en er heel stijlvol uitzien. door jullie bruiloftsthema op veel verschillende manieren door te voeren, van de aankleding tot aan uitnodigingen en menukaartjes, zorg je voor een mooie rode draad in jullie trouwalbum. het thema komt dan in veel foto’s terug, en dat maakt jullie album echt één geheel.

Bruiloft-thema-chique