Marokkaans-thema-huwelijk

Een huwelijk met het thema Oosters of Marokkaans

De sierlijke schoonheid en diepe, rijke kleuren van dit Noord-Afrikaanse land combineren om een ideaal huwelijks thema dat passie, romantiek en een beetje mysterie uitstraalt te creëren. Omdat het zo dicht bij Egypte ligt, en een bron van interessante voedingsmiddelen heeft (zoals couscous) ,is Marokko boordevol cultuur. Dit alles geeft uw bruiloft thema een prachtig beeld.

Het thema kleuren en inrichting items worden waarschijnlijk voor de hand liggende manieren om het instellen van uw Marokkaanse scene te realiseren, omdat dat de eerste beelden zijn die uw gasten krijgen.. Gebruik oranje, rood, cerise, bruin, goud en turquoise in uw briefpapier , decor en kleding . Sierlijke versieringen op tin, messing, goud en zilver zijn perfect. Met een Marokkaans thema, hoef je je nooit zorgen te maken dat je over THE TOP gat – het draait allemaal om meer, meer, meer.

Hier zijn enkele ideeën

  • Serveer Marokkaanse gerechten zoals couscous, abrikozen, lam, brinjals, rauwe en gekookte salades en desserts gemaakt met kokos, kaneel of vanille. Populaire Marokkaanse kruiden zijn kaneel, gember, saffraan, paprika en kurkuma.
  • Zet jongere gasten op kleurrijke zitzakken die zijn bezaaid op de vloer.
  • Als huwelijksbedankjes, geef uw vrienden en familie populaire recepten voor Marokkaanse gerechten mee, wierook of kleine, sierlijke sleutelhangers die doen denken aan Marokkaanse stijl.

Bekijk hieronder de prachtige voorbeelden. het is vrij makkelijk dit te realiseren daar er in Belgie voldoende bedrijven zijn die gespecialiceerd zijn in marokkaanse gerechten en zaal aankleding en verhuur van marokkaanse decoratie.