Blauw-roze-decoratie

Blush roze en poeder blauw zijn de meest sublieme combinatie van kleuren, en we houden het nog meer voor het feit dat het zowel voor de bruid en bruidegom prachtige kleuren zijn.

In termen van bloemen, heb je geen tekort aan bloesems in de roze-afdeling. De truc is om vast te houden aan een zachte, overloop van bloemen die de zachte eigenzinnigheid van het kleurenschema na bootst. Aan de blauwe kant, licht hortensia’s zijn de perfecte tint die u zoekt, alsmede blauwe klokje, korenbloemen, vergeet me nietjes, Scabiosa etc.Een andere uitstekende manier om de twee kleuren uit te spelen tegen elkaar in de bruidskleding zijn bijvoorbeeld, de kleding van de bruidsmeisjes in lichtroze, en de bruidsjonkers in onstuimige licht blauwe blazers. Maar ook erg leuk is om het om te draaien en de jongens in het roze te kleden, en de meisjes in het lichtblauw.

Hier zijn enkele andere manieren waarop poeder blauw en roze kan worden toegepast .
Serveer desserts die net zo sierlijk en delicaat zijn als het kleurenschema – bijvoorbeeld blauw poeder en blush roze bitterkoekjes, petit fours en cake pops.
In plaats van wit of geel licht, baad de zaal in zacht roze en blauwe verlichting , wissel tussen de twee als de nacht vordert.
Introduceer hints van kleur in een anders frisse witte tafel instelling met licht roze en blauw glaswerk, maar ook eigenzinnige gekleurd servies.

Zet 2 grote vazen met bloemen neer als blikvangers in deze sublieme kleuren.

Bekijk de leuke afbeeldingen en tips voor een prachtige roze-blauwe bruiloft.