Bruidskleding

Het vinden van de juiste trouwjurk

Uw bruidsjurk zal worden gefotografeerd en  meer dan enig ander bruiloftsonderwerp. Dus het is belangrijk om te kiezen voor een bruidsjurk waar je in straalt! Maar als je voor het eerst de bruidswinkel instapt, kunnen de schijnbaar grenzeloze modellen overweldigend zijn. Als je eenmaal een paar jurken gepast hebt, zal je al gauw een idee krijgen welk model jouw goed staat ,Maar wees niet bang om andere stijlen uit te proberen. Stel wel van te voren je budget vast zodat je niet voor verassingen komt te staan. Nadat je echt 3 topjurken hebt uitgekozen nodig dan je moeder, beste vriendin, of een naast familielid uit voor een mening Maar belangrijk is dat jij je prettig moet voelen in jouw bruidsjurk. En gaat voor de stijl die jij mooi vindt.

Tips voor je bruidsjurk Ga 6 tot 9 maanden voor je bruiloft op zoek naar bruidsmode.

Hou je van een uitdaging ga dan eens in een ander land op zoek naar bruidsjurken. Vaak koop je in America al een bruidsjurk voor 300 euro. Heb je een vrij makkelijke maat, kan iedere coupeuse je jurk vermaken. Plus Griekse Turkse en Amerikaanse bruidsjurken zijn schitterend mooiDe Nieuwste trends in bruidsmode

In de nieuwe collectie trouwjurken zie je veel kant, en de vormen zijn zeer vrouwelijk. Ook zien we veel jurken met een hoge halslijn van kant, ook de rug mag dit jaar gezien worden, we zien dan ook veel jurken met een opengewerkte rug met mooie versieringen en appliaties. De gekleurde jurken zien we weer iets minder, wel zachte pasteltinten zoals een vleugje roze, mint en taupe.Ook mooie centuurs met applicaties zijn een trend dit jaar. Zoals ook de sluiers, al mogen ze simpel zijn.

Bruidssschoenen

Kies schoenen die bij je jurk passen, Maar het allerbelangrijkste kies schoenen die lekker zitten. Je moet er namelijk een hele dag op staan en dansen Het is zeker niet eenvoudig de schoenen te vinden, die lekker zitten en perfect bij je bruidskleding passen.
Tip! Loop een week of twee voor de bruiloft je bruidsschoenen in, zo voorkom je pijnlijke voeten op de dag zelf. Of neem een paar schoenen die goed lopen, en laat ze verven in de gewenste kleur. Neem altijd een paar reserve schoenen mee.

 

Bruidssieraden

Het kiezen van de juiste bruidssieraden is een must voor iedere bruid. Je bruidsjurk valt of staat met de juiste sieraden. Bedenk dat less is more vaak het uitgangspunt is voor het kiezen van sieraden. In dit artikel lees je alles hoe je bruidssieraden te kiezen

Bruidssieraden