Welke sieraden bij je bruidsjurk

Bruidssieraden

Bruidssieraden zijn een integraal onderdeel van de bruidslook. Het is jouw grote dag, dus het kiezen van het juiste soort sieraden is belangrijk. Het kiezen van bruidssieraden kan erg overweldigend zijn. Er is een scala aan stijlen sieraden beschikbaar voor je trouwdag. Het is dus niet zo moeilijk om de juiste soort sieraden te kiezen op basis van je huidskleur en je bruidsjurk. Het is jouw grote dag, dus laat geen stenen onberoerd om de beste sieraden te kopen. Het doel is om de juiste sieraden te vinden die je look compleet maken en elegantie toevoegen aan je schoonheid. De juiste ketting krijgen, armband of oorbellen is een uitdagende taak. Het doel is om prachtig vervaardigde sieradenstukken te krijgen die authentiek zijn, maar waarvoor je geen fortuin aan uit hoeft te geven. Bruiden vinden het vaak een beetje moeilijk om de juiste sieraden te vinden.Volg deze korte handleiding voor elke bruid om de perfecte bruidssieraden te kiezen.

1. Overdrijf het niet!

Het allereerste wat je moet accepteren is dat “Minder meer is” in veel gevallen. Neem niet het risico dingen te overdrijven. Je bruidssieraden mogen niet beter zijn dan je trouwjurk, het moet goed passen bij de algehele uitstraling van je bruidskleding.

Als je trouwjurk bijvoorbeeld een sierlijke halslijn heeft, draag dan geen ketting omdat dit ervoor kan zorgen dat de halslijn er te druk uitziet. Kies in plaats daarvan voor oorbellen die de look kunnen aanvullen.

Als je trouwjurk aan de eenvoudiger kant is, probeer dan te kiezen voor een gewaagde ketting te dragen. Wees ook heel voorzichtig bij het kiezen van een ketting , deze moeten overeenkomen met de kleur van de trouwkleding. Om een dramatische unieke touch aan je look toe te voegen, is het niet noodzakelijk dat alles moet overeenkomen. Op de juiste manier contrasteren kan elke bruid fascinerend mooi maken.

Bruidssierdaen simpel

2. Kies bruiloftsieraden op basis van de stof van je jurk

Als je niet zeker weet of je geel goud, platina of rosé goud kiest, is het raadzaam om voor sieraden te kiezen op basis van de kleur van de stof van je jurk. Als je jurk wit is, probeer dan te kiezen voor strass of zilveren stukken. Als het op ivoor aankomt, zijn gouden sieraden beter. Parel kettingen komen over het algemeen goed overeen, met wit en ivoren jurken.Als je trouwjurk roze is, is rosé-goud het ideale metaal voor je sieraden. De stof en de versieringen van je trouwjurk kunnen je helpen om aanwijzingen te krijgen over het soort sieraden dat je moet dragen. Zeer lichte beige kleur jurken past goed bij gepolijste zilveren sieraden.

Welke kleur bruidssieraden

3. kijk naar de halslijn van je jurk

De halslijn van je trouwjurk is de bepalende factor voor het soort ketting dat je gaat dragen. Een choker of een kortere ketting is geschikt voor jurken met een strapless halslijn.

Als je trouwjurk een sierlijke halslijn heeft, kun je gaan voor kroonluchteroorbellen en verse bloemen voor je haar. Aarzel niet om een kleine armband te dragen om alles in balans te brengen. Trouwjurken met V-hals vragen om een choker en een hanger of je kunt zelfs beide laagjes dragen. Je kunt de ketting combineren met bungelende oorbellen of oorknopjes, afhankelijk van wat je leuk vindt.

4. Houd sieraden simpel

Je moet sieraden zo kiezen dat ze door je trouwjurk worden gemarkeerd en niet overtreffen. Kies de metalen van de sieraden rekening houdend met de kleur van de jurk.  Als je voor te veel sieraden kiest, kan je hele look er rommelig uitzien. Dus probeer een enkele ketting te kiezen die je hele look benadrukt en goed past bij een zwaar paar oorbellen en ring. Ga vooral niet voor ’n te grote ketting die de aandacht van de bruidsjurk fleid.

Bruidsketting

5. Vermijd te veel kleuren in bruidssieraden

Kiezen voor te veel kleuren voor je bruiloftsieraden is een strikte nee-nee. Probeer te kiezen voor een enkele of tweekleurige kleur die goed past bij de jurk. Veelkleurige sieraden maken je rommelig en steelt de aandacht van de algehele schoonheid van de bruid. Daarom, als je van plan bent om sieraden bezaaid te hebben met verschillende edelstenen, begrijp dan dat dit een strikte nee-nee is voor je speciale dag.

6. Kies niet te veel metalen tegelijk

Probeer te gaan voor maximaal twee metalen voor je trouwdag. Te veel metalen kunnen de hele look bederven. Zelfs als je op zoek bent naar trouwringen, probeer dan maar twee metalen te gebruiken en niet meer. Te veel metalen kunnen eenvoudig verwarring veroorzaken in de look.
Als je bijvoorbeeld een witte jurk probeert te dragen, zou platina of wit goud goed passen bij je kleding.

7. Bohemian

Ben je een Boho bruid, probeer de sieraden een beetje af te stemmen, ga voor een te gekke halsketting met aparte kralen, of kies voor een sluier met een bloemenkrans.
Maar ga niet voor over the top, probeer het simpel te houden.

Sieraden Boho bruid

8. Een sluier

Draag je een sluier, dan is het prachtig om er een tiara of hoofdband bij te dragen.
Maar ’n tiara en een zware halsketting en zware oorbellen, leid erg af. Probeer dan om een simpele halsketting te dragen, met kleine oorknopjes, of zeer fijne oorbellen.

s

9.Gekleurde sieraden

Gekleurde sieraden kunnen erg goed werken als je een simpele jurk draagt, blauwe of roze stenen zijn te gek als je bruidegom een overhemd draagt in dezelfde kleur. Laat de kleur dan ook terugkomen in je bruidsboeket. Nogmaals probeer teveel kleuren te vermijden, deze leiden de aandacht van de jurk af.

Gekleurde bruidssieraden

10. schouder sieraden

Schouder sieraden zijn een prachtig sieraad bij een strapless simpele jurk. Door deze te dragen maak je van een simpele jurk een apart exemplaar. Maar draag deze niet bij een drukke jurk waar al veel applicaties op zitten.

schoude sieraden

Aparte trouwjurken

Ben je een bruid die echt een statement wil maken, kijk dan eens naar deze bruid met een prachtige gehaakte cap, die doorloopt tot over de schouders. Bij een Look als deze heb je geen tot weinig sieraden meer nodig! Dit is een speciale bruidsjurk met accessoires van Anie Zanazian een ontwerpster van Albanese afkomst die nu in Melbourne woont.

Aparte bruidssieraden

Dit zijn enkele punten waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van de juiste sieraden voor je trouwdag.