Het Jesus Peiro merk is opgericht in 1998 in Barcelona met als doel om een nieuwe moderne bruidsmode te creëren die de laatste mode trends zou volgen. Jesus Peiro is een bruidsmodemerk afkomstig uit Spanje. De bruidsjurken van Jesus Peiro hebben een eigentijdse stijl en kunnen gekenmerkt worden als eenvoudig en klassiek. De bruidsmode heeft subtiele lijnen waardoor het figuur van de bruid perfect uitkomt.

Jesus Peiro 2021 collectie

De 2021 Collectie Amalia is een oprecht eerbetoon aan de vrouwen van vandaag. Het vervoert ons naar een eigentijdse bruid, medeplichtige van haar schoonheid, deskundig en milieubewust.

Een vrouw die elegantie en stijl waardeert die alle trends ver vooruit is, ze houdt ervan om met precedenten te breken met een beetje speelse excentriciteit die het beste in haar persoonlijkheid naar boven haalt.

Door de hele collectie heen bestaan ​​volume en lichtheid naast elkaar, lijnen vloeien tussen geconstrueerde structuren, zachtere vormen en silhouetten, met gewicht.

Ze hebben eco-duurzame stoffen gebruikt – sommige gemaakt van gerecycled of gerecycled garen – die procedures hebben ondergaan die innovatief zijn in de sector, zoals traceerbaarheid.

Amalia is een collectie voor een dame die tot deze steeds veranderende tijden behoort, voor een vrije vrouw die weet dat elegantie een continuïteit is, een overgang tussen heden en toekomst als essentiële kwaliteit.

Nieuwe collectie trouwjurken 2021 Jesus-Peiro