De meest gemaakte fouten bij aankoop trouwjurk

Fouten aankoop trouwjurk

Of je altijd hebt geweten wat voor soort trouwjurk je wilt of dat je open staat over welke stijl je nodig hebt, het kopen van een trouwjurk kan met moeilijkheden gepaard gaan.
Elke aanstaande bruid kijkt uit naar die tijd dat ze haar perfecte trouwjurk zal vinden. Helaas is het zoekproces nooit eenvoudig. Voordat je winkels bezoekt, leer van de veelgemaakte fouten die bruiden maken bij het aankopen van trouwjurken en vermijd ze koste wat het kost.Te vroeg kopen

Een van de grootste fouten bij het kopen van trouwjurken is veel te vroeg kopen. Sommige bruiden kiezen ervoor om hun trouwjurk te kopen voordat ze zelfs de rest van de bruiloft plannen en dit is niet het beste idee. Dit komt omdat trouwplannen soms veranderen! Wat er geweldig uitziet in een traditionele trouwlocatie, ziet er misschien niet geweldig uit als je later besluit om een ​​strandbruiloft in Cyprus te houden!

Te laat

Winkelen voor een jurk wanneer je trouwdatum snel nadert, beperkt je opties. Je hebt een paar extra maanden nodig om de ideale jurk te krijgen en wijzigingen aan te brengen. Een op maat gemaakte jurk kan 4-6 maanden duren eer de bestelde jurk binnen is, en dan moet hij nog op maat gemaakt worden.

Fout kopen trouwjurk

Te veel jurken passen

Bruiden die honderden jurken hebben geprobeerd, worden overweldigd en vinden het moeilijk om iets te vinden dat opvalt. Als je meer dan tien jurken per dag past, zullen ze snel in elkaar vervagen en je zult zelfs vergeten welke jurk je het meest beviel. Beperk jezelf tot slechts een handvol jurken per afspraak en maximaal twee afspraken per dag.

Een jurk kopen die je niet leuk vindt

Er zijn bruiden die jurken kopen waar ze niet helemaal verliefd op zijn vanwege de druk van hun entourage of stylist. Als je merkt dat je een bepaalde jurk leuk vindt, maar je twijfelt, of je voelt je onder druk staan ​​om een ​​aankoop te doen door de mensen met wie je bent, is het het beste om de winkel met lege handen te verlaten. Ga naar huis en slaap er een nachtje over . Als je na een paar dagen alleen nog maar over die ene jurk kunt dromen, ga hem dan zeker kopen. Als je enig enthousiasme verliest dat je ervoor had, vergeet het dan en ga verder met je zoektocht naar de perfecte jurk.

Fouten aankoop trouwjurk

Te veel mensen brengen

Het is echt handig om advies te hebben bij het kopen van een trouwjurk en het nemen van anderen is een must om ervoor te zorgen dat je de juiste jurk krijgt. Maar denk niet dat hoe meer meningen je hebt, hoe beter, dat is het niet! Een entourage meenemen leidt alleen maar tot verwarring en kan je zelfs verder weg laten van het krijgen van de jurk die je eigenlijk wilt. De meeste bruiden vinden het het beste om alleen een paar mensen mee te nemen, zoals hun moeder, zuster of bruidsmeisje. Het moeten mensen zijn die niet alleen zeggen dat alles goed voor je is om je niet te beledigen, maar eerlijk zijn en zeggen wanneer een jurk er vreselijk uitziet.Jurken passen die je niet kunt betalen

Als je een strikt huwelijksbudget hebt, is een van de ergste dingen die je kunt doen, jurken proberen te passen die je niet kunt betalen. Dit heeft absoluut geen voordelen en het zal alleen maar leiden tot een gebroken hart en teleurstelling en het kopen van je jurk bemoeilijken. Wanneer je voor een trouwjurk winkelt, moet je de verkoopmedewerkster je budget duidelijk maken en vragen om niets buiten het budget te laten zien.

Goede maat kopen

De verkeerde maat kopen

Als je van plan bent om af te vallen voor je grote dag, kan het heel verleidelijk zijn om een ​​trouwjurk voor je doelmaat te kopen. Helaas kan het voor degenen die dat doen een zeer dure fout worden omdat niet iedereen zijn streefgewicht bereikt voordat hij gaat trouwen. Het beste advies is om het veilig te spelen en nu de jurk te krijgen die de juiste maat voor je heeft. Dit betekent niet dat als je gewicht verliest, het er flodderig en slecht passend uitziet. De meeste trouwjurken kunnen worden genomen in maximaal ongeveer vier maten zonder het uiterlijk van de jurk te beïnvloeden. Als je echter een jurk koopt die veel te klein is, kunnen de meeste maximaal één maat worden verlengd.

Fout niet praktisch
Geen praktische trouwjurk kopen

Trouwjurken moeten natuurlijk mooi zijn en je een speciaal gevoel geven, maar ze moeten ook praktisch zijn. Vergeet niet dat je de hele dag in je trouwjurk zit, staat, eet, drinkt en danst, dus het is belangrijk dat je je op je gemak voelt. Het kopen van een onpraktische jurk kan echt een domper op je grote dag zijn.

Sta open voor andere opties

Staar je niet blind op één soort ontwerp zoals een A lijn. Vaak weten de medewerkers van een bruidssalon heel goed welk soort jurk jouw fantasisch zal staan. Sta ervoor open en neem de moeite om een ander model of soort te passen.