Bruidskinderen

Bruidskinderen bruidsmeisjes en bruidsjonkers op je trouwdag

Bruidsmeisjes

De bruidsmeisjes worden door de bruid gekozen, De taken van de bruidsmeisjes zijn het dragen van de bruidssleep, het vasthouden van het boeket.  Jonge Bruidskinderen worden ook wel flowergirls genoemd , deze strooien bloemen, rozenblaadjes, rijst, of confetti.

Bruidsjonkertjes

De bruidsjonkers worden gekozen door de bruidegom.
de taken van het bruidsjonkertje zijn, het aangeven van de ringen.
De deur van gemeentehuis of kerk openen.

 

Jonge bruidskinderen

Jonge bruidskinderen  geven een vrolijke sfeer aan het bruiloftsfeest. Hou er wel rekening mee dat jonge kinderen zich snel kunnen vervelen. Het is daarom raadzaam om wat speelgoed en vermaak op de dag mee te nemen.. Of een zaal met speelhoekje met kleurtjes en lego of zelfs een speeltuin.

Kinderbruidskleding

Meestal is het de gewoonte dat het bruidspaar de kleding voor de bruidskinderen uitzoekt en betaald. Het mooiste is dan ook als de kleding van de bruidsmeisjes past bij de trouwjurk en de kleding van de bruidsjonkertjes past bij de bruidegom. Als de bruid in het wit gaat en.de bruidegom in het zwart mogen de bruidskinderen best totaal andere kleurtjes hebben, denk aan roze -lichtblauw-of lila.laat deze kleuren dan wel terugkomen in de stropdas van de bruidegom en in het bruidsboeket van de bruid.
Bruidsmeisjes willen die dag natuurlijk ook een beetje bruid zijn, geef ze daarom een mooi klein boeketje, of een mandje met bloemen. Kleine bruidskinderen blijven bijzonder.

De Taken van de bruidskinderen

Zelfs jonge bruidskinderen kunnen al veel taken verrichten op jullie trouwdag. Denk aan het dragen van de sleep, het aangeven van de trouwringen, deuren openhouden voor het bruidspaar, het strooien van rozenblaadjes en het aannemen van de huwelijkscadeau’s. Ook vinden bruidskinderen het fantastisch om aan het receptieboek te mogen zitten.

Kado voor de bruidskinderen

Bruidskinderen hebben op jullie huwelijk, is natuurlijk ook erg speciaal . Jullie kunnen daarom kiezen om de bruidskinderen een kadootje te geven, als herinnering aan jullie trouwdag . Het is leuk als je hier kiest voor een persoonlijk cadeau, bijvoorbeeld een gegrafeerd armbandje, of een leuke ketting. Tegenwoordig kan je ook erg leuke dingen kopen zoals knuffels e.d. waar je speciaal iets op kan laten zetten met betrekking tot jullie trouwdag.

Vermaak van de bruidskinderen

Zeker als jullie bruidskinderen nog erg jong zijn, is het goed om van te voren mogelijkheden te bedenken om de bruidskinderen te vermaken. Heb je meerdere kinderen op jullie bruiloft kan je natuurlijk aan de bruiloftnannie denken, er zijn speciale buro’s waar je een kinderoppas speciaal voor de bruiloft inhuurt.Zij vermaakt de kinderen tijdens het diner, en eet b.v. met alle kinderen frietjes, zodat jullie en de gasten niet steeds bij de kinderen hoeven zijn. Ook heeft ze een heel spelprogramma voor kinderen. Er zijn namelijk momenten die voor de kinderen erg lang kunnen duren, hierdoor kunnen zij zich gaan vervelen,. En daar zit natuurlijk niemand op te wachten! Heb je geen Nannie denk dan aan een dvd die ergens klaarstaat met leuke films, kleurboeken, spelletjes etc. Of misschien heb je een speeltuin bij je locatie.

Trouwreportage met bruidskinderen

Vaak is het vermoeiend voor de kinderen om steeds oplettend te zijn bij het maken van trouwfoto’s. Maak daarom eerst wat foto’s van jullie en de kinderen, en laat daarna de kinderen terug gaan naar de locatie. Ook kan je een paar wegwerpcamera’s voor de kinderen kopen, zodat ze tijdens de fotoreportage ook zelf foto’s kunnen maken.

Verschil tussen bruidskinderen en bruidsmeisjes.

Het verschil is dat bruidskinderen bloemen strooien en verder weinig taken hebben
Daarintegen zijn bruidsmeisjes de rechterhand van de bruid.
De bruidsmeiden staan de hele dag aan de zijde van de bruid om haar te helpen met de sleep,
en helpen ook bij het feest, diner.
Een bruidsmeisje fungeert de hele dag als een ceremoniemeester.In Amerika heeft iedere bruid bruidsmeisjes, vroeger was dit hier ook. het komt gelukkig weer wel terug, maar kijk eens naar de foto’s is het niet erg leuk om 4 vriendinnen als bruidsmeisje te hebben, dus het hoeven geen bruidskinderen meer te zijn maar bridesmaids. Steek ze allemaal in dezelfde kleur jurk, dit hoeft echt niet duur te zijn. Plus is het makkelijker als kleine bruidskinderen omdat deze bridesmaid goed van pas kunnen komen bij de organisatie van je huwelijk.

BruidskinderenSuites you well

Voor bruidsmeisjes en bruidsjonkers de leukste jurkjes en outfits voor een te gekke prijs.

Meer Artikelen