Bruidskinderen

Bruidskinderen bruidsmeisjes en bruidsjonkers op je trouwdag

Bruidsmeisjes

De bruidsmeisjes worden door de bruid gekozen, De taken van de bruidsmeisjes zijn het dragen van de bruidssleep, het vasthouden van het boeket.  Jonge Bruidskinderen worden ook wel flowergirls genoemd , deze strooien bloemen, rozenblaadjes, rijst, of confetti.

Bruidsjonkertjes

De bruidsjonkers worden gekozen door de bruidegom.
de taken van het bruidsjonkertje zijn, het aangeven van de ringen.
De deur van gemeentehuis of kerk openen.

Bruidsjonkertjes

Jonge bruidskinderen

Jonge bruidskinderen  geven een vrolijke sfeer aan het bruiloftsfeest. Hou er wel rekening mee dat jonge kinderen zich snel kunnen vervelen. Het is daarom raadzaam om wat speelgoed en vermaak op de dag mee te nemen.. Of een zaal met speelhoekje met kleurtjes en lego of zelfs een speeltuin.

Bruidskinderen

Verschil tussen bruidskinderen en bruidsmeisjes.

Het verschil is dat bruidskinderen bloemen strooien en verder weinig taken hebben
Daarintegen zijn bruidsmeisjes de rechterhand van de bruid.
De bruidsmeiden staan de hele dag aan de zijde van de bruid om haar te helpen met de sleep,
en helpen ook bij het feest, diner.
Een bruidsmeisje fungeert de hele dag als een ceremoniemeester.In Amerika heeft iedere bruid bruidsmeisjes, vroeger was dit hier ook. het komt gelukkig weer wel terug, maar kijk eens naar de foto’s is het niet erg leuk om 4 vriendinnen als bruidsmeisje te hebben, dus het hoeven geen bruidskinderen meer te zijn maar bridesmaids. Steek ze allemaal in dezelfde kleur jurk, dit hoeft echt niet duur te zijn. Plus is het makkelijker als kleine bruidskinderen omdat deze bridesmaid goed van pas kunnen komen bij de organisatie van je huwelijk.

Bruidsmeiden

Meer Artikelen