bruidspaar voorlezen

Wel of geen video voor je huwelijk

Je denkt misschien dat het hebben van zowel trouwfoto’s als een video te veel van het goede is, of misschien wil je een videograaf niet opnemen in je budget?
Maar we geven enkele goede redenen waarom je toch moet overwegen een videograaf in te huren.

Om te beginnen vliegt de dag letterlijk voorbij en er zijn dingen die je zult missen die je videograaf prachtig zal vastleggen, zoals het zien van de emotionele reactie van je grootmoeder terwijl je je geloften uitspreekt. Je moet ook denken aan de geluiden die niet op een foto kunnen worden vastgelegd, zoals je “ik doe”, de ontvangstmuziek en zinvolle toasts.

Video’s zijn een levend album.

Bruidsparen zijn meer in staat om van de geest van het feest vast te leggen via video. Gebaren tussen vrienden en familie, warme interacties tussen bruiloftsgasten en eensluidende speeches; al deze dingen werken en vloeien samen om iets speciaals te creëren in een video. Het vertelt de vreugde van de dag opnieuw en opnieuw.
Er is echt niets dat op een huwelijksfilm lijkt om de essentie van je dag vast te leggen en ervoor te zorgen dat je geen kleine, maar krachtige momenten mist.

Wat kan een videograaf toevoegen aan mijn bruiloft?

Als je aan bijna elke bruid vraagt wat ze zich herinnert over haar speciale dag, zal ze je waarschijnlijk vertellen dat het allemaal zo snel voorbij ging dat het grootste deel slechts één grote vervaging was.

Er zijn een aantal dingen die je op de grote dag kunt missen, zoals de komst van de bruidegom of de bruidsmeisjes, of misschien vraag je je misschien af wat je eigen ingang was vanuit het perspectief van iedereen.

Een videograaf zal alle geweldige hoogtepunten van je trouwdag vastleggen en deze op een dvd opnemen of uploaden naar een bestand zodat je voor altijd meer kunt koesteren.

Hoewel het geen noodzaak is, is een professioneel geproduceerde bruiloftsfilm de ultieme manier om de essentie van je speciale dag vast te leggen van herinneringen en geluiden die je nog vele jaren kunt delen met familie en vrienden, kinderen en kleinkinderen.Enkele videografen in België

VideograafWeddingfilm

Al vanaf 300€ een ervaren professioneel videograaf voor uw bruiloft!
Voor een prachtige trouwfilm. Buizingen ( Vlaams-Brabant)

VideograafAsters Videografie

Asters legt uw huwelijk vast op film en maak voor u een unieke montage van een al even uniek moment.
Kessel Antwerpen

NoafilmNoafilm 

Voor de perfecte verzorging van je huwelijksfilm. 
Bel voor een kennismakingsgesprek.
Heusden Zolder Limburg

VideoteamVideoteam 

Een “heldere kijk” op film- en dvd producties, kortfilms, huwelijksreportages, enz.. 
St Niklaas West Vlaanderen

ScreenArt Linter CLN producties

Live stream is dat de uitzending op het zelfde ogenblik kant en klaar de ether wordt ingestuurd,gemonteerd met intro en eindgeneriek. Tevens heeft u een prachtige trouwfilm in bezit. Limburg

WondermooiWondermooi

Op een spontane manier met een zeer goed oog voor detail probeer is steeds mijn grenzen te verleggen.
Professioneel ga ik steeds te werk.
Limburg

As videoAs video

Vanaf de voorbereidingen van de bruid tot één uur na uw openingsdans.
Uw onvergetelijke dag op drie dvd’s.
Ingelmunster West Vlaanderen

Nsee VideoNsee Video

Ik garandeer een fantastische ervaring en een perfecte afwerking. Wij zorgen voor een videoreportage op maat en monteren dit naar jullie wensen.
Oostkamp West Vlaanderen