15 alternatieve corsage ideeën

Een corsage is nog steeds een oude traditie voor een bruiloft. Maar bruiloftsgasten hoeven niet perse een bloem corsage aan hun kostuum of jurk op te spelden. Probeer in plaats daarvan deze leuke alternatieve corsages, van lego tot te gekke krans corsages.

Zeester corsage

Trouwen op het strand
Zoek niet verder dan deze zeester. Speld het op zichzelf, of met verse bloemen voor een extra kleur boost.

Zeester corsage bruiloft

Enkelbandje

Wie zegt dat je een bloemcorsage om je pols moet dragen? Het is een leuk idee om een enkel corsage te dragen , perfect als je een strand of boho bruiloft hebt.

Enkel corsage bruid

Veren corsage

Veren zijn een goede keuze als je niet van bloemen houdt. Hier worden allerlei veren door elkaar gebruikt, maar je kunt ook pauwveren gebruiken voor een meer exotische twist.

Corsage met veren

Foto corsage

Had je al een leuke foto voor je save the date kaart, gebruik deze ook voor een geweldige corsage, plak deze op een stukje stevig karton.Knopen als corsage

Deze kun je makkelijk eenvoudig zelf maken in de kleur die past bij je kleurenschema.

Corsage van knopen

Corsage van lego stenen

Je hebt misschien deze trend gezien tijdens je surf rondes, maar je kunt een leuke lego corsage niet verslaan, vooral als het een klein bruidegom beeldje is zoals dit.

Corsage van lego steentjes

Corsage een lollie

Voor degenen met een zoetekauw, wat is er mooier dan een corsage met lollys, waar je aan kunt knabbelen als je later honger hebt. Voor een kersthuwelijk, verwissel het voor een feestelijk snoepgoed.

Corsages van een Lollie

Corsage als een minikransje

Laat je bruidegom opvallen met een mini bladerkrans. Het is gegarandeerd dat je je gasten zult verrassen.

Mini krans corsage

Familie erfstuk

Een geweldige manier om ‘iets ouds’ op te nemen, is om een bruids broche of speld te dragen. Dit kan een erfstuk van een familie zijn en ook werken als ‘iets dat je leent’.

Een erfstuk in je corsage

Klein windmolentje als corsage

Geef je bruiloft een kermisgevoel met een leuk klein windmolentje. Je kunt ze kopen bij bol op een prikker, en voor nog geen 15 euro heb je er 100.

windmolentje als corsage

Lintjes corsage

Lint kun je kopen in allerlei leuke kleuren, dus zeker in de kleur van je thema. Je kunt het nog personaliseren met een leuk fotootje, of maak het af met een te gekke knoop.Speelgoed corsage

Of je bruidegom nu van gitaren of auto’s houd, een speeltje om zijn passie te weerspiegelen, is een geweldige manier om je stempel op je trouwdag toe te voegen.

corsage met speelgoed

Pols Corsage

Wat is er leuker dan de dames een prachtige pols corsage te geven, presenteer ze in een mooi mandje, eventueel kun je ze laten maken in verschillende kleuren en bloemen, zodat de dames zelf kunnen uitzoeken welke het beste bij de outfit past.

Pols corsages voor de dames