Je huwelijk op een bijzondere trouwlocatie

Andere trouwlocaties als Gemeente huis.
Wat is er mooier als elkaar het jawoord geven op een romantische plaatst.
In belgie bestaan er buiten het gemeentehuis nog tigtal officieele trouwlocaties, zoals kastelen, hotels, landgoed. Ga op zoek naar de ideale trouwlocatie van uw dromen. Romantische kastelen om te trouwen of een mooi landgoed, je kan daar je huwelijksreportage maken, en na afloop van de ceremonie een mooi avondfeest geven. Misschien is er ook wel een romantische bruidssuite in het kasteel.

Het meest wordt er getrouwd in de eigen gemeente in het gemeentehuis en kerk .Of wilt u heel romantisch trouwen in het buitenland, hiervoor zijn er tal van locaties trouwen en uw huwelijksreis ineen.Trouwen op Le Roc Foucaud een waar feest

Wilt u uw bruiloft op een unieke manier gaan vieren, dan bent u op Le Roc Foucaud in de Auvergne midden Frankrijk op het juiste domein. U kunt er voor kiezen om onder de indrukwekkende 200 jaar oude plataan te trouwen. Of op het eiland, binnen de halve cirkel van bomen, die een bijzonder sfeervolle ceremoniële plek omzomen. De grote feestzaal met openslaande tuindeuren is voorzien van een geluids- en lichtinstallatie, bar en een podium met diverse muziekinstrumenten.
Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten aan lange tafels. En er is zijn 24 kamers met 60 bedden, en een prachtige bruidssuite.Op Le Roc Foucaud kan uw festiviteit zo een persoonlijk tintje krijgen. Bekijk de mogelijkheden op de website van Le Roc Foucaud.

trouwen-bordes

In Belgie mag er ook op andere plaatsen als het gemeentehuis worden getrouwd. Informeer hiervoor bij uw gemeente wat de mogelijkheden zijn. B.V. aan de kustplaatsen trouwen op het strand. Of misschien wel in de Zoo in Antwerpen.