Trouwlocaties

Bijzondere Trouwlocaties

Andere trouwlocaties als Gemeente huis. Wat is er mooier als elkaar het jawoord geven op een romantische plaatst. In Belgie bestaan er buiten het gemeentehuis nog tigtal officiële trouwlocaties, zoals kastelen, hotels, landgoed. Ga op zoek naar de ideale trouwlocatie van uw dromen voor uw offici:ele huwelijksvoltrekking in de regio Oost Vlaanderen

Kasteel van lebbeke

Kasteel van lebbeke

Een ceremonie, receptie, diner en avondfeest: Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt, zodat u samen met uw gasten enkel op een ontspannen manier hoeven te genieten.

Lumiere

Lumiere

Een unieke huwelijkslocatie deze biedt u de mogelijkheid om op fantastische wijze in het huwelijk te treden. Met de mogelijkheid tot een tuinfeest. Lokeren

Kasteel de Rozerie

Kasteel de Rozerie 

Kasteel De Rozerie beschikt over een prachtig decor. Zij verzorgen uw feest tot in de kleinste details.
Aalst

Brauwershof

’t Brauwershof

Voor uw huwelijk verhuren we het Brauwershof in een ‘naakte’ toestand, zodoende u niet gelimiteerd wordt in het realiseren van uw droomfeest.
Lierde

Hof ten Damme

Hof ten Damme

We willen u graag verwennen, verrassen en bekoren. Vertel ons uw wensen, voorkeuren en budget en wij richten uw dag perfect op maat in.
Beveren

Redloft

Redloft

In een textielfabriek uit ca. 1900 creëerden de eigenaars een eigentijdse ruime loft met tuin. Een inspirerende ruimte voor uw huwelijk.
Gent

Kasteel Coninxdonck

Kasteel Coninxdonck

Een feestelijk onthaal in de tuin, een sprankelende cocktail in de attractieve bar met aansluitend feestmaal of een riant buffet in de feestzaal voor 230 à 250 personen of in één van de andere salons.
Gent-Brugge

Hangar 43

Hangar 43

Een volledig gerenoveerde negentiende-eeuwse fabriekshal in het centrum van Oost-Vlaanderen. Waar vroeger olie- en zuivelproducten van de band rolden, kan u nu terecht voor al uw evenementen. Dendermonde

Feestzaal Scala

Feestzaal Scala

Op z’n zachtst gezegd een bijzondere feestlocatie. Het cinematheater uit 1922 met authentieke ornamenten, balkon, feeërieke lichtjes, sterretjeshemel en een nog origineel filmdoek is dé hotspot van uw heuglijke dag. Beveren

De Mooie Molen

De Mooie Molen

De voormalige watermolen van de abdij van Affligem, Onze feestzaal biedt u de ideale ruimte voor uw feesten en geeft uit op een mooi aangelegde tuin met riant terras.
Meldert

Agathea

Agathea

Het vroegere dorpscafé ‘Oud Gemeentehuis’ met de daarbij horende boerderij, is nu omgetoverd tot een prachtige locatie voor uw huwelijk.
Oosterzele

Saksenboom

Saksenboom

Op ons terras van ruim 130m² kan u uw gasten ontvangen voor een sfeervolle receptie met uniek zicht op de prachtige weilanden. 
Mallegem

Artcube

Artcube

De mix tussen de industriële charme van het gebouw en vernieuwende technologieën zorgt voor een zeer aangename ontmoeting tussen oud en nieuw. 
Gent

Brasserie 't Klooster

Brasserie ’t Klooster

Uw huwelijksfeest in het voormalige klooster met een gezellige sfeer. Samen hebben onze feestzalen een capaciteit van 60 personen. 
De pinte

Hof van Nassau

Hof van Nassau

Gehuisvest in het pittoreske landschap van de Vlaamse Ardennen. Het is een prachtige kasteelboerderij daterend uit 1125. De perfecte locatie voor uw huwelijk.
Zottegem

Kasteel Te Lake

Kasteel Te Lake

Een omwald kasteel, recent gerenoveerd, dat het decor vormt voor uw feesten en evenementen.Gebouwd in classicistische stijl en gelegen in een park van 3 ha  getuigt het kasteel van een rijke geschiedenis: Zulte