Trouwlocaties

Bijzondere Trouwlocaties

Andere trouwlocaties als Gemeente huis. Wat is er mooier als elkaar het jawoord geven op een romantische plaatst. In Belgie bestaan er buiten het gemeentehuis nog tigtal officiële trouwlocaties, zoals kastelen, hotels, landgoed. Ga op zoek naar de ideale trouwlocatie van uw dromen voor uw officiële huwelijksvoltrekking in de regio West Vlaanderen

Kasteel d'Aertrycke

Kasteel d’Aertrycke 

Een prachtige omgeving en zalenvoor uw huwelijk spreken voor zich. 
Torhout

Ter Eeste

Ter Eeste

Een feestzaal ondergebracht in een nog actieve brouwerij.Het is een industriële locatie met een apart maar zeer warm karakter.
Prachtige locatie een huwelijk en voor fotoreportage bruidspaar!
Roeselare

Bar Cigar

Een rustieke hoeve is gelegen tussen boomgaarden en tuinen omgeven door een 500m lange meidoorenhaag. Een prachtige locatie voor uw huwelijk.
Houthulst

Kasteel van Ingelmunster

Kasteel van Ingelmunster

Een huwelijksfeest in een sprookjeskader, dat is een huwelijksfeest in het Kasteel van Ingelmunster. Het is hét kader voor een stijlvol en geslaagd trouwfeest. 
Ingelmunster

De pereboom

De Pereboom

In de tuin bevindt zich een volledig uitgeruste zaal met professionele keuken.
Deze wordt verhuurd met of zonder traiteur, met een capaciteit tot 90 zittende personen of 120 rechtstaande personen.
Ieper

Kasteel van Moerkerke

Kasteel van Moerkerke

De feestzalen, het eeuwenoude gebouw en prachtige park zijn op vandaag helemaal afgestemd om aan uw wildste feestideeën te voldoen.
Damme

Landgoed Di Coylde

Landgoed Di Coylde

Wil u een zaal of de tuin boeken voor uw evenement of privéfeest? Di Coylde beschikt over drie zalen en twee prachtige tuinen die naar wens kunnen aangekleed worden: zaal Erker, zaal Elzenwal, zaal Epolay, voortuin en achtertuin.
Beernem

Surfers Paradise

Surfers Paradise

Droom jij ook van een huwelijk aan het het strand? Voor een huwelijk, gezellige barbecue of mooie receptie bent u op Surfers Paradise aan het juiste adres
Knokke Heist

Belgium Pier

Belgium Pier

Met een uitzicht over de Noordzee en prachtige romantische zonsondergang krijgt je huwelijk dan ook een weergaloze allure. Een uniek moment dat nooit vergeten wordt.
Blankenbergen

Thermae Palace

Thermae Palace

U kan deze prachtige dag vieren in één van onze authentieke ruime feestzalen met zicht op zee, samen met enkele van de culinaire en meest creatieve catering mogelijkheden aan de Belgische kust.
Oostende

Eventkapel Het Sacrament

Eventkapel Het Sacrament

Vzw De Schaduw toverde deze toenmalige parochiekerk uit tot de originele feestlocatie Het Sacrament. Een geweldige locatie voor uw huwelijk.
Roeselare

Ottentic

Ottentic

Een authentieke locatie in het hartje van Brugge, beschikt over een hippe bar, een gezellige eetruimte met keuken en een zaal die je kan huren voor je huwelijksfeest.
Brugge

De KasteelhoeveDe Kasteelhoeve

Deze oude hoeve heeft een aantal troeven om van uw trouwfeest een onvergetelijk festijn te maken. De gezellige binnenkoer, compleet met grote toegangspoort, maken van deze hoeve de uitverkoren locatie voor uw huwelijksfeest.
Outrijve

KatelijnenhofKatelijnenhof

Deze sfeervolle locatie biedt u twee gezellige feestzalen met tuin aan van 20 tot 120 personen. Recepties tot 220 personen. Een ideale locatie voor uw huwelijk.
Roeselare

Hoeve Crisantemi

Hoeve Crisantemi

Deze hoeve wordt voor elke gelegenheid aangekleed volgens de wensen van de klant. Zo is elk feest uniek! De catering wordt à la carte verzorgd door Bon-Apart. Oostnieuwkerke
Het Bierkasteel

Het Bierkasteel

Een capaciteit van 20 personen en de Balzaal met een capaciteit van 300 personen. De ruime buitenpatio, een hedendaagse interpretatie van de klassieke kasteeltuin, leent zich perfect voor een huwelijksfeest Emelgem