Een prive trouwlocatie oude schuur of tuin de jouwe maken

trouwlocatie tuin

Hoe kun je een prive trouwlocatie voor exclusief gebruik echt als ‘de jouwe’ maken?Het huren van een trouwlocatie voor exclusief gebruik, zoals een privéschuur, landhuis of eigen tuin, biedt een overvloed aan voordelen; je bent verzekerd van privacy gedurende de dag en je bent vrij om het naar eigen smaak en thema te stylen.

Maar hoe kun je een hele dag je eigen stempel zetten op een locatie die ‘van jou’ is? We hebben 10 ideeën om je plannen een nieuwe impuls te geven.

Welkomstborden

Persoonlijke welkomstborden om je gasten te begroeten bieden een inleiding op je thema en wat je vrienden en familie gedurende de dag kunnen verwachten te zien. Simpele woorden, zoals “We zijn zo blij dat je er bent”, of een pijl met “hier geven we het jawoord” bord kan een leuke draai toevoegen en volledig uniek zijn voor jullie dag. Je kunt zelfs de borden langs de landweggetjes naar je locatie plaatsen om de gasten de juiste richting te wijzen.

Drank bij aankomst

Het altijd leuk om bij aankomst een verfrissing aan je huwelijksfeest aan te bieden. Evenzo, een drankje (of twee) na de ceremonie als je gaat trouwen op de locatie en niet te vergeten een welkomstdrankje voor de avondgasten. Een bord met ‘Pimp Your Prosecco’ kan een unieke aanvulling zijn, of overweeg een cocktail aan te bieden om de vieringen te starten.

Welkomsdrank trouwlocatie

Florale tips

Biedt je trouwlocatie een bijzonder mooie trap (binnen of buiten), ingang of fotografie hotspot die je kunt decoreren met indrukwekkende bloemen? Of, wat dacht je van een opvallende bloemenboog of een indrukwekkend hangend bloemendisplay?

Trapversiering trouwlocatie

Coole hapjes

Of je nu een horecateam in huis hebt dat u alle voedsel biedt dat je nodig hebt, of dat je een externe cateraars inhuurt op je exclusieve trouwlocatie, kies een selectie hapjes om indruk te maken op je gasten en om gasten te ontvangen.

Hapjes tuinfeest

Thema

De meeste paren kiezen voor een kleur of een combinatie van kleuren als het gaat om een bruiloftsthema, maar als je op zoek bent om je gasten te verwonderen, kun je misschien een thema voor je bruiloft introduceren dat voor jullie beiden iets betekent; Reizen, films, musicals, bands, huisdieren, boeken, bezienswaardigheden, sprookjes en sportteams zijn slechts een paar ideeën.

Outdoor plezier

Als je gekozen locatie een prachtige landelijke omgeving biedt, zou het verkeerd zijn om er geen gebruik van te maken, mits het weer aan je zijde ligt. Denk aan buiten-tuinspellen, leuke trouwfotografen, muzikaal entertainment, zoals een strijkkwartet, een straat muzikant, piano player, en iets interactiefs, zoals een fotocabine.

piano buiten locatie

Uitstekend eten

Je gasten zullen uitkijken naar het eten op je bruiloft en het onthouden, dus het is belangrijk om een goede keuze te maken. Indien je echt een 3 gangen diner wilt aan tafel is dat heel goed mogelijk, maar denk ook aan alternatieven zoals een foodtruck of tafeltjes met verschillende hapjes van tortilla, friet, pizza of hamburgers.Communicatie

Het plannen van een feest vereist tijd en communicatie om perfectie te verzekeren. Hoe meer je communiceert met de locatie en leveranciers, des te meer naadloos je dag zou moeten verlopen. Neem de tijd om na te denken over je huwelijksplannen, voordat je je haast voor beslissingen die later niet goed uitkomen.

Onvergetelijk entertainment

Of je nu hebt gekozen voor een romantisch strijkkwartet om te spelen terwijl je door het gangpad loopt, een goochelaar voor een receptie met drankjes, of een briljante DJ of band in de avond, je gasten zullen blij zijn om te ontdekken welke verrassingen je hebt gepland in de aanloop naar jullie dag. Als je leveranciers kiest die eerder op jullie voorkeurslocatie hebben gewerkt, is het planningsproces mogelijk iets eenvoudiger.

Wow factor

Als je thuis een feestje zou geven, wil je misschien de avond afsluiten met een gedenkwaardig moment. Daarom, als je exclusieve trouwlocatie het toelaat, waarom niet kiezen voor een mooie vuurwerkshow , Of eco ufo ballonnen oplaten! Maar natuurlijk zijn de sprankling sterretjes ook nog een mooie optie.