10 tips voor een geweldige feestavond op je bruiloft

Perfecte bruiloft tips

Je trouwdag komt zo snel voorbij. Je wilt van elk moment kunnen genieten. Hier zijn tien tips om ervoor te zorgen dat jij en je gasten het maximale uit je bruiloft halen.

1. Plan je als een gek tijdens de maanden voorafgaand aan je bruiloft?  maar op de trouwdag laat je alles gaan. Het is zo gemakkelijk om ingehaald te raken op alle details van je bruiloft, maar wanneer de grote dag aanbreekt, is er heel weinig wat je nog kunt doen terwijl de gebeurtenissen zich ontvouwen. Raak niet boos over kleine dingen zoals het verdwijnende taartmes of een bloem die uit je boeket valt. Je zult kostbare tijd verspillen aan het piekeren over kleine details die niemand anders zal opmerken.

2. Laat je gasten niet wachten. We vertellen iedereen dat de tijd vóór het begin van het diner stevig is. We willen niet dat iemand te laat komt, omdat de gasten rond blijven staan ​​en niets doen. Zorg er in het bijzonder voor dat je ceremonie op tijd begint en dat de fotograaf niet langer nodig heeft om je foto’s te maken. De gasten moeten niet aan een gesloten deur staan, omdat jullie nog niet klaar zijn met het avond diner. Als gasten lang moeten wachten, raken ze rusteloos.

3. Plan niet te veel evenementen tijdens de receptie.De meeste bruiloftsrecepties hebben traditionele evenementen die moeten plaatsvinden, de entree, eerste dans, ouder dans, toast, taart aansnijden, boeket en kouseband gooien en het verlaten en uit zwaaien. Voeg niet te veel andere evenementen toe die de danstijd onderbreken. Laat je ceremoniemeester gerust vertellen dat de lange speech van ome Cor niet past in het avondfeest!

4. Maak muziekselecties en geef die informatie aan je band of DJ , maar probeer niet de hele avond te programmeren. Een professionele entertainer kan het publiek aanvoelen en de muziek aanpassen om mensen te laten dansen. Als je hun handen te bindt met te veel verzoekjes om liedjes, kan de energie omslaan! Een professionele band of DJ weet wat hij moet doen. Als je als bruidspaar graag AC DC hoort? Oke, maar drijf het niet te lang door, niet alle gasten houden ervan, en het word pas feest als iedereen het naar de zin heeft.

5. Zorg voor goede verlichting. Als je een geweldig dansfeest wilt, zorg dan dat de lichten gedimd zijn. Je gasten zullen eerder opstaan ​​en bewegen als de lichten uit zijn. Vergeet niet dat als je een videograaf hebt, je de verlichting met hem moet bespreken. Als het te donker is in de kamer, kan de videokwaliteit eronder lijden.

6. Zorg ervoor dat de temperatuur aangenaam is . Het moet niet te warm of te koud zijn. Bij veel moderne locaties word de temperatuur geregeld door airconditioning, dus als de ruimte te koud of te warm is, duurt het even voordat de temperatuur is gewijzigd. Bespreek het probleem met je locatie of weddingplanner voorafgaand aan de trouwdag.

7. Zorg ervoor dat je muziek op de dansvloer is, niet in een hoek. Natuurlijk is het entertainment niet de belangrijkste focus van de dag, maar de gasten zullen beter reageren als ze kunnen communiceren met de band of DJ.

8. Zorg dat je voeten comfortabel zitten. Elke bruid wil op de trouwdag prachtige schoenen hebben. Meestal hebben de meest verbluffende schoenen een hak en riemen of een smalle teen. Ze zien er geweldig uit voor de ceremonie en mooi op foto’s, maar ze doen het niet goed op de dansvloer. Zorg ervoor dat je wat platte schoenen, sneakers of slippers meeneemt om je voeten een pauze te geven.

9. Geef niet te veel uit. Niets is stressvoller dan het kijken naar je mooie trouwdag, wetende dat je daardoor in de schulden zit. Plan zorgvuldig en besteed verstandig, dan zul je in vrede kunnen genieten van je huwelijk en je huwelijksreis.

10. Eet, drink en wees vrolijk! Je gasten zullen hun aanwijzingen van jou nemen. Als je aan het eten, dansen en genieten bent, zullen je gasten dat ook doen. Als ik een volle dansvloer zie, staan ​​de bruid en bruidegom meestal midden in de menigte.