Tips kopen trouwschoenen

tips trouwschoenen

De juiste schoen kan een geweldige outfit echt afmaken, en hoewel je trouwschoenen een van de laatste dingen zijn die je koopt, kunnen ze een zeer belangrijke factor zijn in je bruidslook. Dat is waarom je iets moet kiezen dat niet alleen fantastisch is, maar ook geschikt is om te lopen. De stijl van trouwschoenen die je kiest, kunnen worden beïnvloed door de stijl van je jurk, de lengte van de rok, je eigen lengte en lengte van je aanstaande, en of je al dan niet comfortabel de hele dag hakken draagt. Hier zijn enkele factoren waarmee je rekening moet houden bij het kopen van je trouwschoenen.Als je je schoenen kunt zien!

Als je voeten zichtbaar zijn als je je trouwjurk draagt, moet je schoenen vinden die goed bij je outfit passen. De eerste plaats om te beginnen is om de stijl van je trouwjurk te bepalen, en welke stijl van schoen overeenkomt met je jurk. Als  jurk bijvoorbeeld een tea lengte,  of over de knie is, passen een paar puntschoenen met hakken en open teen goed bij elkaar.

Als je de schoenen perfect op je jurk wilt afstemmen, is het een goed idee om je trouwjurk of een stukje stof van je bruidsjurk mee te nemen als je gaat winkelen voor je bruidsschoenen. Als je de kleur niet precies kunt matchen, probeer dan de verfraaiing op je jurk of sieraden te matchen met je schoenen. Als dit moeilijk blijkt te zijn, kun je altijd je leren schoenen laten verven of spuiten. Maar het makkelijkst is om gewoon een totaal andere kleur te kiezen. Waarom geen oranje aangevuld met dezelfde sieraden. Of kies gewoon voor zilveren, parelmoer, of schoenen met een goud tintje.

gekleurde trouwschoenen

Als je je schoenen niet kunt zien!

Als niemand je voeten kan zien, is de kans groot dat het ze niet uitmaakt of je schoenen perfect overeenkomen met de kleur van de kant van je jurk of niet. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om te kiezen voor een schoen die misschien praktischer en comfortabeler is, in plaats van dat je iets moet dragen dat perfect aansluit, maar ongemakkelijk is om te dragen.

Als je een beetje kleur wilt

Als je een vleugje kleur wilt toevoegen om je bruidslook op te fleuren, zijn de schoenen een geweldige manier om dit te doen! Veel bruiden gebruiken hun bruidsschoenen als een manier om ‘ iets blauws ‘ te hebben, maar er zijn zoveel andere kleuren om uit te kiezen.Je kunt een kleur kiezen die past bij je bruidsboeket, of jurken van de bruidsmeisjes, of zelfs een kleur kiezen die past bij je bruidskleurenschema. Metaalkleuren zoals goud, zilver, rosé-goud en koper kunnen een geweldig effect hebben wanneer ze worden gedragen met wit, en kunnen ook een zeer elegant en glamoureus element aan je outfit bieden.

Zilveren trouwschoenen

Hakken of flats?

Dit is geheel aan jou en komt neer op een aantal factoren. Ten eerste, ben je het gewend om hakken te dragen? Heb je een zeer formele en traditionele bruiloft, of gaat je trouwen op het strand, of buiten ? Probeer je groter te lijken of wil je geen extra hoogte toevoegen? Uiteindelijk kunnen beide schoenenstijlen werken, en terwijl een paar trendy hoge hakken geweldig zijn met een sexy zeemeermin jurk, kunnen een paar met juwelen versierde sandalen er net zo goed uitzien als ze worden gecombineerd met een Boho, empire stijl trouwjurk.

Trouwschoenen sandalen boho

Als je je benen wilt verlengen

Bruiden met kortere benen moeten proberen schoenen te vermijden die een enkelbandje hebben, vooral als de riem behoorlijk dik is. Deze stijl van schoen kan je benen veel korter laten lijken. Een hoge hak zorgt altijd voor een beetje extra hoogte.

Denk eraan; hoewel het verleidelijk kan zijn om te kiezen voor torenhoge hakken om je de extra hoogte te geven die je wenst, als je niet gewend bent aan zeer hoge hakken, kan je speciale dag gewoon verpest worden door pijnlijke voeten.

Als je groot bent en je wilt niet langer zijn als je bruidegom, zijn prachtig versierde flats een geweldige optie. Als je geen platte schoenen wilt dragen, geeft een kleine hak, je het uiterlijk van een hak zonder je extra veel hoogte te geven.

Platte trouwschoenen

Tips en trucs

  1. Draag je schoenen voor je trouwdag! Draag ze niet voor de eerste keer op je grote dag, dit in verband met de blaartest. In plaats daarvan oefen je er een paar keer op, en trek ze regelmatig in huis even aan.
  2. Neem een ​​reservepaar mee!
  3. Pak een schoenenoverlevingspakket in; dingen zoals pleisters en gel-zooltjes, deze kunnen helpen bij blaren veroorzaakt door dansen.
  4. Neem je bruidsjurk mee als je op zoek bent naar bruidsschoenen, of als dat niet mogelijk is, kun je een stofmonster nemen. Dit is vooral handig voor bruiden die kleuren proberen te matchen.
  5. Als je de gewenste schoen niet kunt vinden, overweeg dan om ze te laten verven.
  6. Koop wat schoenengrepen om op de onderkant van je schoenen te plaatsen als ze erg glad zijn. Of ga met een schuurpapier over de zolen, vooral bij nat weer, en gladde vloeren kunnen gladde schoenen verraderlijk zijn.

Je bruidsschoenen zijn een kwestie van persoonlijke voorkeur, maar vergeet vooral het comfort niet!

Leuke I do stickers op je bruidsschoenen

Je hebt het vast weleens voorbij zien komen die te gekke stickers voor je bruidsschoenen. Ze zijn leuk origineel, en vaak als je knielt en de gasten zien het, zal het een lach teweeg brengen. Hier kun je deze stickers veilig en goedkoop online bestellen.