Trouwen in het Buitenland

Er wordt steeds meer in het buitenland getrouwt. Elkaar het JA woord geven op een mooi strand in Aruba Bonaire Mexico of Malediven, of tussen de wijngaarden in Italie, de keuze is groot. Er zijn vele aanbieders die alles voor jullie regelen om te trouwen in het buitenland. Maar zint eer je begint, want er komt heel wat bij kijken aan formaliteiten. Onze tip is dan ook!! Trouw eerst voor de wet in Belgie. Ga daarna met familie en vrienden naar het buitenland, om daar nog een (informeel te trouwen), heerlijk op het strand,of in een schitterend mooi kerkje.

Steeds meer Belgen kiezen voor een huwelijksfeest in het buitenland, vaak op een locatie die voor hen veel betekent. Weddingplanners krijgen tegenwoordig bijna iedere dag aanvragen.

De koppels kiezen doorgaans voor een locatie in het buitenland vanwege het mooie weer, maar ook omdat ze een buitenlands feest vaak intiemer en unieker vinden. 

Veel duurder
Volgens weddingplanners kiezen de meeste koppels voor Frankrijk, op de tweede plaats volgt Italië. Een feest in het buitenland is vaak wel veel duurder dan een feest in eigen land.