Ceremonie kleding bruidegom

Tips voor de bruidegom zijn outfit

Pak of smoking? Vlinderdas of stropdas? Klassiek of casual? De kans is groot dat de bruidegom niet zo veel tijd en moeite zal steken in het kiezen van zijn trouwpak als bij het kiezen van een jurk, maar hij heeft nog steeds genoeg beslissingen te nemen. Hij zal er goed uitzien, zich op zijn gemak voelen en de algehele stijl en vormelijkheid van de bruiloft evenaren.

Eén ding is zeker … alle mannen zien er beter uit in een pak. Maar net als mannen zijn niet alle pakken hetzelfde. Subtiele verschillen in jassen, kragen en broekstijlen kunnen vleiend of fataal zijn, afhankelijk van je lichaamstype, dus de uitdaging is om de juiste stijl voor je te vinden. Vergeet niet dat een trouwfoto een leven lang meegaat, dus er is alle reden om er op je best uit te zien.

Het traditionele doel van formele kleding voor mannen is om een eenvoudige, maar toch elegante kledingstijl te creëren waarmee de bruid opvalt. Er zijn veel richtlijnen om te overwegen, maar het is jouw huwelijk, dus voel je vrij om de regels een beetje te buigen als je wilt.

De nieuwe trouwpakken zijn mooie strak gesneden pakken met korte jasjes in een overvloed van kleuren. Het voordeel ervan is dat je het pak later makkelijk kan doordragen. Zo heb je altijd weer een mooie outfit voor een feestelijke gelegenheid.

Herenmodezaken voor trouwkostuum in West Vlaanderen

Ga alvast op zoek en doe inspiratie op voor jou kostuum bij diverse herenmodezaken en zaken voor speciale ceremoniekleding in West Vlaanderen

 

De Vos kledingLabaere

Bij Labaere Ceremonie kunt u terecht voor trouwpakken al dan niet op maat.Prêt-à-porter of Be Exceptional. Zottegem

JonovanJonovan

Een uiteenlopende collectie Trouwpakken en accessoires, verkoop en verhuur. De nieuwste collectie. Roeselare

Bruidskledij StevenBruidskledij Steven

De collectie kostuums is erg uitgebreid en gevarieerd. Alle pakken zijn van perfecte snit en uitstekende kwaliteit. Torhout

Butch TailorsButch Tailors

De pakken van Butch Tailors worden cut to the bone afgeleverd, met respect voor ieders unieke lichaamsbouw. Kortrijk

W DressW Dress Loppem

Trouw- en suitekledij voor heren 
Kinderkostuums Accessoires 
Verkoop van schoenen Ambiorix