Ceremonie kleding bruidegom

Wat draag je als bruidegom

De datum is vastgesteld, trouwlocatie is geboekt, gastenlijst is uitgegaan, schoonmoeder is te ver gegaan en je aanstaande bruid heeft zich ingeschreven voor elk bruidsmagazine dat er is. Nu gaat de aandacht naar jou, de bruidegom.

Welk soort trouwpak?

Als het er op aankomt om jer als bruidegom goed uit te zien, ga dan niet alleen met een standaard gehuurde smoking en gekleurd vest dat bij de bruids past .Kies een outfit die je helpt je op je best te voelen . Dit is jouw trouwdag, dus zoek een pak dat past bij het decor en de formaliteit van de bruiloft en jouw persoonlijkheid. Ga je trouwen in een park onder een oude eik? Ga met een lichtgrijs pak met een getailleerd jasje en een pop van kleuren vlinderdas met motieven. Wordt het een elegante bruiloft aan de westkust in een badplaats? Denk aan navypakken met stevige banden in plaats van formele zwarte smoking (je past bij de elegantie van de bruiloft zonder te formeel te gaan).
Natuurlijk, als je huwelijk een dresscode met een zwarte stropdas heeft, moet je rekening houden met een formele smoking, maar zelfs formeel kan variëren in stijl en smaak.

Denk er zo over na: de bruiloft is de perfecte gelegenheid om een super mooi maatpak te kopen dat een leven lang meegaat. Elke man heeft een leuk pak in zijn garderobe nodig voor sollicitatiegesprekken, speciale gelegenheden, carrièremogelijkheden en chique diners, dus daarom investeer in een mooi pak voor de bruiloft? Je zult er later blij mee zijn als je wordt uitgenodigd voor een speciaal evenement, en je geen zorgen hoeft te maken want je hebt al de perfecte outfit.

 

De Ville fashionDe Ville Fashion

We beschikken over een ruime keuze trouwkostuums vervaardigd uit de mooiste stoffen.

Linx fashionLinx fashion

Ook voor de bruidegom
hebben wij een mooi assortiment
trouwpakken en accessoires. Leuven

Federico ModaFederico Moda

Een breed gamma aan herenkledij in huis. Diverse trouwkostuums in gerenommeerde merken. Tielt

De witte duifDe Witte Duif

Met ons huismerk Misurato kan u uw look volledig zelf bepalen, tot in het kleinste detail. Leuven

Tailleur Saint GuidonTailleur Saint Guidon

Tailleur Saint Guidon is de specialist in mannenkleren in alle maten tussen 50 en 200 kg. Anderlecht

Deca kledingDeca kleding

Of het nu gaat om formele herenkleding, accessoires of trouwkostuums, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Aarschot

De ZonDe Zon Berlaar

De samenwerking met verschillende merken zorgt ervoor dat we een uitgebreid gamma trouwkostuums kunnen aanbieden.