Accessoires die een bruidegom niet moet missen

Accessoires voor de bruidegom

Ze zeggen dat alle ogen op de bruid gericht zullen zijn, maar dat betekent niet dat de bruidegom zijn mode-spel niet kan opvoeren op zijn trouwdag. Lang vervlogen zijn de dagen dat een bruidegom er uit zag als een pinguïn. Tegenwoordig zijn er zoveel opties en accessoires waaruit de bruidegom kan kiezen ver verwijderd van de saaie en voorspelbare pakken en smoking uit het verleden. Hier zijn zeven leuke modeaccessoires voor de meest stijlvolle bruidegom.1. Een vetgedrukte stropdas

Je kunt niet fout gaan met een klassieke zwarte stropdas, maar met zoveel kleurrijke en gewaagde opties die vandaag beschikbaar zijn, waarom zou je dan voor iets kiezen wat oud-bollig is? Wat voor soort bruiloft je ook hebt, stadhuis, een glamoureuze balzaal, een festival of buiten bruiloft, je zult zeker een stropdas of vlinderdas vinden die bij de gelegenheid past. Kleuren waar we nu dol op zijn, zijn goud, aubergine, stoffig roze, munt en leisteen blauw.

Accessoires bruidegom stropdas

2. Een horloge

Natuurlijk, je iPhone zal je vertellen hoe laat het is, maar het zal geen fashion statement maken. Horloges zijn terug en groter dan ooit, en zijn een geweldige manier om een ​​serieuze stijl te laten zien op je trouwdag. Of je nu zin ​​hebt in een metalen of leren band, of je houdt van een groter dan normaal uurwerk of liever een kleinere vintage wijzerplaat, een horloge is een klassiek accessoire dat er altijd verfijnd uitziet bij een bruidegom.

Horloge voor de bruidegom

3. Pochetten

Een pochet was vroeger gewoon een trieste kleine witte zakdoek die uit het voorzakje van een bruidegom stak. De moderne bruidegom kan dit eersteklas onroerend goed echter gebruiken als een kans om zijn look te verbeteren. Een goede vuistregel voor het uitkiezen van een pochet? Gebruik het kleurenpallet. Om ervoor te zorgen dat je pochet niet botst met je das, gebruik je ofwel een complementaire kleur, of een triadische kleur. Als je twijfelt, vraag dan raad in de winkel, deze weten precies hoe je een das met een pochet kunt combineren.

Pochet voor de bruigegom accessoires

4. Schoenen met een wauw-factor

Bruidegoms worden niet langer gedegradeerd tot het dragen van saaie zwarte veterschoenen. Schoenen zijn zelfs een van de grootste statements voor een bruidegom om zijn uiterlijk aan te passen. Tegenwoordig zien we te gekke schoenen in alle kleuren met mooie prints en mixed kleuren.

Voel je je meer casual? Converse zijn ook een populaire keuze voor een meer informele trouwdag. Bovendien zullen ze je zeker helpen om je op je gemak te voelen vanaf het moment dat je door het gangpad loopt tot de laatste dans.

Trendy schoenen bruidegom

5. Sokken met opdruk

Sokken hebben nu een echt moment in de herenmode. Je pronkt misschien niet met je sokken in je pak, maar ze kunnen een beetje persoonlijkheid tonen als je gaat zitten. Of je nu sokken wilt dragen met ruitjes, apen, bloemetjes of een kleurrijk patroon, je zult zeker een te gek paar sokken vinden die bij je persoonlijkheid passen.

Trendy sokken bruidegom

6. Een tijdloze dasspeld

Zelfs als je niet gaat trouwen, is een dasspeld een klassiek herenaccessoire dat de afgelopen jaren een behoorlijk grote comeback heeft gemaakt. Het doel van een das is om ervoor te zorgen dat de das niet losjes zwaait en scheef hangt als je hem de hele dag draagt, maar we vinden ook dat hij er behoorlijk spectaculair uitziet.

Dasspeld bruidegom

7. Stijlvolle zonnebril

Als je in de zomer gaat trouwen, is een stijlvol paar zonnebrillen een must-have voor de veeleisende bruidegom. Je beschermt niet alleen je ogen tegen de schadelijke stralen van de zon, maar je creëert ook een coole look op je foto’s.

Een trendy zonnebril bruidegom

8. Manchetknopen

Manchetknopen zijn een van de meest elegante bruidegomaccessoires, en hoewel ze klein zijn, is dit een accessoire dat je niet over het hoofd moet zien. Manchetknopen zijn er in alle soorten, maten en kleuren en zijn een kleine manier om een ​​beetje flitsend te zijn op je trouwdag. Veel bruidegoms kiezen speciaal voor hun trouwdag aangepaste manchetknopen, zoals: ingegraveerde datum, of andere te gekke teksten.

Manchetknopen bruidegom