Tips en trends voor de bruidegom

Hoewel de bruidegom nooit de bruid moet proberen te overheersen, heeft hij zeker het recht om er op zijn best uit te zien, want het is ook zijn trouwdag! Hoewel een klassieke smoking of pak nooit uit de mode zal raken, nemen veel mannen nieuwe trends op in herenkleding, zoals leuke en onverwachte kleuren, accessoires en texturen.Er is niets waar we meer van houden dan een knappe man in een pak. De bruid vertelt meestal dat een van haar favoriete momenten van de dag, voor het eerst zien van je toekomstige echtgenoot was , die aan het einde van het gangpad op je wacht. Wat uw andere helft ook dagelijks draagt, zijn persoonlijke stijl kan nu worden weerspiegeld in de mode van de trouwdag. Er zijn nu een aantal echt geweldige op maat gemaakte en klaar om te dragen opties, perfect voor elk budget. Dus hier zijn de trends waar we op dit moment echt dol op zijn voor bruidegoms.

Zwarte das of strik

Niet alleen voor cocktailparty’s en avondfeesten, de zwarte stropdas of strik is op dit moment een hot item. We houden van deze look, omdat het betekent dat iedereen zich aan het onderdeel moet aankleden. Denk aan japonnen, hakken en fascinators. Het is zacht en verfijnd, maar ook een beetje brutaal , de perfecte look als je bruidegom de meeste dagen een pak draagt en iets anders wil. Ook perfect als je jurk strak en sexy is, je hebt de 007 nodig voor je Bond Girl. Vetgedrukte stropdassen
Een stropdas kan de look van een bruidegom compleet transformeren, dus veel grooms nemen leuke prints en patronen op in hun dassen of dragen een stijlvolle vlinderdas.

Lichte Pakken

Als de sfeer van je dag meer ontspannen is en je weggaat van het traditionele , heb je dan een licht kostuum voor je bruidegom overwogen? De tinten zijn niet alleen perfect voor een zachte en romantisch kleurenschema’s, maar deze tinten zijn ook prachtig voor zomermaanden, en een strandhuwelijk

Koningsblauw

Marine is al heel lang de voor de hand liggende keuze voor bruiloften, het is klassiek, elegant en tijdloos. Maar op dit moment houden we van een iets helderdere blauwtint. Het komt gewoon wat meer naar voren, het is iets leuker en voelt zeker jonger aan. Ik denk dat ik er stiekem dol op ben, want het vraagt om een mooi paar bruine schoenen .

Bekijk de ruitjes

En als laatste, maar zeker niet de minste, misschien wel de leukste manier om je te kleden voor je trouwdag . Ik hou van de sfeer die een geruit pak in de rechtszaal brengt, het is casual, brutaal en perfect voor een rustieke bruiloft. Het beste ding over dit patroon is dat het ook in dikte kan variëren, afhankelijk van het materiaal. Ga licht in een geruit linnen, of kies voor de warmte van een tweed. Wanneer en waar je huwelijk ook is, er is een geruit kostuum dat perfect is voor de gelegenheid, en zeker voor een vintage bruiloft!

Fancy schoenen

Sokken met patronen, stoere sneakers, cowboylaarzen, funky puntschoenen, de opties zijn eindeloos voor bruidegoms om hun schoenen en sokken te kiezen die het beste bij hun stijl passen op hun trouwdag!Verdwenen zijn de dagen van zwarte schoenen en zwarte sokken. Tegenwoordig neemt de bruidegom hun schoenen, en sok keuzes serieus en selecteren ze stijlen die hun individuele smaak en swag weerspiegelen. Als je ze het groene licht geeft, zullen ze je niet teleurstellen. (Funny socks maken ook mooie trouwreportages)