Een vlinderdas en pochet combineren voor de bruidegom

Vlinderdas en pochet bruidegom

3 Manieren om een pochet te combineren bij je vlinderstrik

Ben je van plan op je trouwdag een vlinderstrik te dragen maar ben je nog op zoek naar dat beetje extra’s om je look af te stylen? Wat dacht je van een pochet. Een elegant vierkant stukje zijde in je borstzak doet wonderen voor je look. Nog geen ervaring in het dragen van een pochet? Wij geven je de beste 3 tips voor het maken van geweldige combinaties.



1. Kies voor dezelfde kleurtoon

Kies een pochet in dezelfde kleurtoon als je vlinderstrik of kostuum. Draag je bijvoorbeeld een blauw jasje of een blauwe strik? Kies dan voor een donkerblauw of lichtblauw pochet. Heb je gekozen voor een effen vlinderstrik, dan kun je eventueel een speels dessin terug laten komen in je pochet. Bijvoorbeeld een stijlvol exemplaar met stippen, paisleys of ruitjes.

Vlinderstrik

2. Ga voor een wit pochet

Wil je gegarandeerd classy verschijnen? Dan is het devies heel simpel: ga voor wit. Een wit pochet geeft alle looks een fantastische touch, het is vrijwel onmogelijk dat je uitkomt op een combinatie die niet kan. Een kanttekening is er wel: als je kiest voor een crème, ivoor of gebroken wit overhemd dan is het verstandig om even twee keer extra in de spiegel te kijken. Draag je bijvoorbeeld een ivoorkleurig hemd met een witte strik, dan is een wit pochet geen probleem. Laat je echter zuiver wit niet terugkomen in je hemd, jasje of strik dan is het aan te raden een helderwit pochet achterwege te laten.

Donkere vlinderstrik bruidegom

3. Pochet en strik: ga voor een matching set

Heel eenvoudig, maar misschien daarom juist wel favoriet bij veel mannen. Ga voor een matching pochet-strik set en je hebt een harmonieuze combinatie in handen. Veel winkels bieden vlinderstrikken en pochetten in dezelfde kleur en stof aan, vaak kun je er ook nog een setje bijpassende manchetknopen bij bestellen.

Altijd goed: een matching set vlinderstrik-pochet.

Of laat je getuigen, beste vrienden en naaste familieleden een strik en pochet in dezelfde kleur dragen. Stem de kleur af op jurken van de bruidsmeisjes of ga voor de themakleur van je bruiloft. Dit zorgt gegarandeerd voor mooie plaatjes in het fotoalbum.