Ceremonie kleding bruidegom

Kies zorgvuldig je trouwkostuum uit

Als bruidegom, zullen alle ogen op u (en uw partner) gericht zijn op uw trouwdag, dus u wilt er uiteraard op uw best uitzien.
Op het meest basale niveau moet je kleding geschikt zijn voor je locatie en matchen met de algehele sfeer van de bruiloft. Als je bruiloft overdag of buitenshuis is, kun je iets casual dragen (denk aan lichtere pakken van stoffen als linnen in kaki). Als het een avond is in een balzaal of chic hotel, kies dan voor een donkere, goed op maat gemaakte suit of een smoking. Wilt u nog formeler worden? Witte stropdas (een zwarte rok, wit overhemd en witte vlinderdas) is de ultieme in formalwear en ideaal voor een extra luxe locatie.

Een vrij voor de hand liggende, maar het moet gezegd worden: onthoud dat je bruiloft je eerste kans is om als paar te pronken, dus maak er een gezamenlijke inspanning van. Hoewel je misschien niet precies weet wat je partner draagt, wil je er zeker van zijn dat jullie stijlen samenwerken. Dus als haar jurk een baljurk is, wil je niet een lichtgewicht linnen pak dragen, een klassieke zwarte smoking lijkt er meer op. Andere combinaties die werken: een rustieke kanten jurk in combinatie met een Italiaans blauw pak, of een gestroomlijnde city chique jurk met een slank gesneden grijs trouwkostuum.

Herenmodezaken voor trouwkostuum in de regio Limburg

Ga alvast op zoek en doe inspiratie op voor jou kostuum bij diverse herenmodezaken en zaken voor speciale ceremoniekleding in Limburg

Sapriisti NeerpeltSapriisti Neerpelt

Gespecialiseerd in trouwsuites en ceremoniekleding van internationale onwerpers, de mooiste kostuums.

SodermansSodermans

Tal van nieuwe topmerken zitten in ons gamma.U vindt hier steeds de mooiste trouwpakken.Hasselt

De CereminieER Wedding Beverlo

Hier word je voor elke feestgelegenheid uitgedost van kop tot teen: De mooiste trouwkostuums en accessoires.

Wellens MenWellens Men

In deze collectie vindt u alles voor de mooiste dag van uw leven; kostuums, dassen, schoenen, enz.

De ZonDe Zon

We gaan samen met de  bruidegom op zoek naar dat ‘speciale pak’ dat aansluit bij zijn dag. Lier

Topsuits trouwkostuums in LommelTopsuits

We zoeken samen naar de look die bij jou en je persoonlijkheid past. Van klassiek tot modern of dandy. Lommel.

Linx FashionLinx Fashion Hasselt

Een modern kostuum, of toch liever iets traditioneler? In onze showrooms vind je beide en ontdek je wat het beste bij jou past.