Industriele trouwlocatie

Tips Industriële trouwlocaties 

Industrieel chic wordt een van de krachtigste nieuwe trends en we zien steeds meer paren kiezen voor vernieuwde lofts en oude magazijnen voor hun trouwlocatie. Dit thema laat veel creativiteit toe en voegt eclectische stijlen samen, waardoor het geliefde vintage thema gevoel op een geheel nieuw niveau wordt gebracht. Kale bakstenen muren, afgebladerde verf en metalen buizen zullen onmiddellijk de sfeer creëren die je wilt en je kunt een romantische sfeer toevoegen aan de ruimte met gloeilampen, kerstverlichting, kaarsen of lichtbakken. We hebben de mooiste industriële trouwlocaties voor je gevonden in Oost Vlaanderen.

De Cultuurfabriek

De Cultuurfabriek

Deze industriële locatie vroeger een textielfabriek leent zich met haar tijdloze en authentieke decor perfect voor de organisatie van uw huwelijksviering, huwelijkscocktail, receptie en feest. Binnen of buiten in de tuin. Vooral als u echt iets speciaals zoekt, bent u aan het juiste adres. Oost-Vlaanderen Ronse

Zaal Lux

Zaal Lux

Een prachtige authentieke balzaal met strakke invulling is uw solide basis. Door de combinatie van flexibiliteit, kwaliteit, comfort, eigen keuze meubilair en het state of the art geluidssysteem biedt LUX een uniek concept!
Oost-Vlaanderen Gent

Souplex

Souplex

Meer dan 50 jaar nadat de laatste kinderwagen van de band rolde in de Bisschopsstraat, is ‘SOUPLEX’ opnieuw een begrip in Deinze. De vroegere industriële site is nu een multifunctioneel complex met twee grote zalen. 
Deinze Oost vlaanderen

ArtCube

ArtCube

De Galveston-site waar ArtCube gelegen is was tot het einde van de 20e eeuw een textielfabriek en alle authentieke elementen werden uiteraard behouden. 
Oost-Vlaanderen Gent

Hangar 43

Hangar 43

Hangar 43 is een prachtig gerenoveerde fabriekshal die geschikt is voor een huwelijk van 150 tot maximum 450 personen
Oost-Vlaanderen Dendermonde