Industriele trouwlocatie

Industriële trouwlocaties feestlocaties regio Antwerpen

Een van de populairste trends op dit moment is de industriële bruiloftslook. Van trouwen in een pakhuis tot het versieren van je bruiloft met gemengde metalen, de industriële trouwstijl is een favoriet van bruiden vanwege de veelzijdigheid en het minimalistische chique gevoel. We hebben de leukste locaties gevonden in de provincie Antwerpen


De Ark Antwerpen

De Ark Antwerpen

Als je aan boord gaat van De Ark, kom je in een ruime inkomhal. Links begeef je je naar het glazen torengebouw met op de 1ste verdieping een terras met prachtig zicht op de haven.Een prachtige industriele ruimte.
Antwerpen 

De Shop - Evenementenhal

De Shop – Evenementenhal

Vroeger troepten hier de scheepsherstellers samen in de hoop afgeroepen te worden door de haven patrons. Een prachtig industrieel pand, met alle gemakken van heden voor een perfecte huwelijksdag.
Antwerpen

Felix pakhuis

Felix pakhuis

Het Sint-Felixpakhuis is één van de meest tot de verbeelding sprekende pakhuizen uit de 19e eeuw en is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van de haven en stad Antwerpen. “n prachtige omgeving voor uw trouwfeest.
Antwerpen
Antwerpen

The Tree

The Tree 

Een modern, strak interieur, uitgewerkt in aangename houtsoorten, om een strakke en tevens warme sfeer te creëren. Deze multifunctionele zaal leent zich perfect voor uw huwelijksfeest.
Lier Antwerpen

Grand cafe Lamot

Grand cafe Lamot

De feestzalen met hun geschiedkundige brouwerij achtergrond werden in ere hersteld. Het interieur werd omgetoverd tot een warm en imposante ruimte met karakter waar uw huwelijk kan plaats vinden.
Mechelen

Eventroom

Eventroom

Een state-of-the-art infrastructuur in een modern en trendy interieur. Met een moderne zaal van 350 m², een zeer ruime en uitgeruste gesloten keuken, een werkbare toog, klankinstallatie en een ruime parking is Eventroom de perfecte locatie van uw huwelijksfeest.
Sint-Armands