Industriele trouwlocatie

Industriële trouwlocaties in de regio Brussel

De industriële stijl is overal omdat het nu een van de populairste trends is en trouwen in industriële locaties is ook vandaag een super hete trend . Het is heel contrasterend, opvallend en romantisch op zijn eigen speciale manier, dus als je besluit een beetje van deze stijl aan je grote dag toe te voegen,deze verzameling is voor jou. Ruwe bakstenen muren, industriële verlichting , koper, metaal, dit alles in combinatie met groen, bloemen en enkele schattige rustieke details laten een blijvende indruk achter. Je kunt zelfs wat steam-punk decoratie toevoegen, dat ziet er altijd fantastisch uit! Hier vindt je de leukste locaties in de regio Brussel.


BeekhoeveBeekhoeve

Een prachtige Brabantse vierkant hoeve uit de 18de eeuw, met een grote binnenkoer. De idyllische omgeving en de perfecte accommodatie maken van deze hoeve de geschikte locatie voor uw feest. Neerlanden nabij Tienen

Greenhouse BrusselsGreenhouse Brussels

Je herkent Greenhouse BXL aan haar prachtige architecturale ontwerp en glazen atrium. Het atrium is een multifunctionele ontmoetingsplek ideaal voor je huwelijksfeest.
Brussels Hoofdstedelijk Gewest Machelen

La FabbricaLa Fabbrica

Ademt de sfeer van een industriële loft en biedt u met zijn 400 m² verscheidene ruimtes die in elkaar overlopen, met onder meer een binnenterras onder het glazen dak van het Koninklijk Pakhuis en een groot buitenterras.
Brussel