De perfecte look vinden voor de moeder van de bruid of bruidegom

kleding moeder van de bruid

De moeders van de bruid en bruidegom brengen meestal een deel van de huwelijksceremonie door met alle ogen op hen gericht. Dit betekent dat alles, van je haar en make-up tot de schoenen die je draagt, er perfect moeten uitzien. Maar wat betekent “perfect” precies voor een bruidsmoeder? Hier zijn enkele tips om er op de grote dag elegant uit te zien (en passend bij de leeftijd).De juiste zoomlijn

Een overgrote meerderheid van de paren trouwt in de zomer, wat betekent dat u zich op een vrij warme dag misschien flink zult gaan uitleven. Maar als je denkt dat dat betekent dat je vast zult zitten  in je formele jurk, denk dan nog eens goed na! Het is perfect voor de moeders van het bruidspaar om in een kortere rok te stappen, op voorwaarde dat ze de juiste lengte dragen voor de gelegenheid.
Als je van plan bent om je benen te laten zien, is het een goede vuistregel om ervoor te zorgen dat de rok niet meer dan vier centimeter van de knie komt. Vermijd ook het combineren van korte rokjes met torenhoge stiletto’s, de meesten zijn het erover eens dat dit iets te opzichtig is voor de trouwdag van uw kind.

lente jurk moeder bruid

Dek af met klasse

Tijdens het surfen op internet met de aanstaande bruid, zul je merken dat de bruidsmode is veranderd sinds je zelf door het gangpad liep. Samen met de traditionele broekpakken en jurk / jas combinaties, zie je jurken met strakkere silhouetten, decoratieve halslijnen en zelfs strapless jurken! Hoe kan ik zoiets dragen ? jij denkt. Het belicht tenslotte mijn probleem gebieden.

Niemand zal de bovenarmen van de bruidsmoeder onderzoeken terwijl haar kind “Ja ik wil” zegt: Als je je echter nog steeds ongemakkelijk voelt bij het tonen van bepaalde gebieden, gebruik dan een stijlvolle accessoires om je te bedekken. Een stola , vest, of sjaal kan wonderen doen voor je outfit!

We hebben allemaal bepaalde modevoorschriften van onze moeders en grootmoeders geleerd: nooit zonder panty’s, rood is de enige “geschikte” nagelkleur en de lijst gaat maar door. Deze regels waren ooit het begrip van schoonheid en glamour op de oude school. Tegenwoordig kunnen déze oude regels je er eenvoudigweg oud uit laten zien (of voelen). Het is tijd om tegen de traditie in te gaan en je eigen ding te doen!

pakje moeder van de bruid

In plaats rode nagellak, probeer een mooie pure glans in een nude of lichtroze tint. En panty hoeft niet persé! Heb je mooie benen? gebruik in plaats daarvan een spray-tan een week voor de bruiloft . Deze subtiele keuzes zullen je outfit ten goede komen, waardoor een algehele look ontstaat die geschikt is voor de leeftijd zonder te verouderen.Maar NIET overeenkomen met de bruidsmeisjes

Hoewel het verleidelijk kan zijn om exact dezelfde kleur te dragen als de bruidsmeisjes (in zekere zin is dit afgestemd op de rest van het bruidsfeest), is het gewoon een slechte etiquette om dat te doen. Je zou eigenlijk niets in dezelfde kleur, stijl of stof moeten dragen als het bruiloft thema!
In plaats daarvan zou de moeder van de bruid of bruidegom een kleur moeten dragen die de jurken van de bruidsmeisjes aanvult. Als je kunt, breng dan een foto van hun jurken (of beter nog, een echte jurk) mee naar de winkel, omdat dit de verkoper/ster helpt een tint te vinden die past bij jouw huidskleur en de kleuren van de bruiloft.

Accessoires

Een hoed, een jasje, een paar prachtige sieraden, deze accessoires kunnen je outfit helemaal compleet maken! Ook als bruidsmoeder mag je best een stel leuke accessoires dragen.

accessoires moeder van de bruid

Vraag om hulp (als je het nodig hebt)

Voor sommige moeders is een outfit vinden voor de bruiloft van hun kind eenvoudig. Ze zijn thuis in de modewereld, ze kennen de huwelijksetiquette van binnen en buiten , en ze weten wat hen goed staat. Deze vrouwen zullen zich zeker voelen als ze door het gangpad lopen. Voor anderen is dit misschien niet het geval. Misschien heb je al jaren geen trouwerij meegemaakt, en de laatste keer dat je er was, zag je lichaam er een beetje anders uit.
Als je een moeder met een maatje meer bent, maak je geen zorgen! Je bent niet de enige, en er zijn veel mensen om je te helpen de perfecte look te vinden. Wees niet bang om een verkoper/ster om hulp te vragen, en wees zeker niet bang om je kind om advies te vragen! Het is immers ook jouw speciale dag. Je verdient het er mooi uit te zien en met een beetje hulp van de experts zal dit zeker lukken.

Onthoud deze tips

  • Zorg dat je kleding een kleur heeft die bij je past en die je laat stralen.
  • Kies een outfit die past bij je persoonlijke stijl
  • Als de bruiloft in de zomer is, ikies dan voor iets met korte mouwen, met een jasje erover wat je kunt uittrekken.
  • Een 8 dernier panty staat mooi als je geen bruine benen hebt.
  • Kleed je naar je leeftijd. Je wilt er stijlvol uitzien, dus niet te korte of te lange rokken. Knielengte is altijd mooi.
  • Kies een passend decolleté . Te veel laten zien maakt geen goede indruk.
  • De vrouwelijke gasten mogen niet in het wit verschijnen.
  • De bruid moet het stralende middelpunt zijn, de vrouwelijke gasten mogen haar niet overschaduwen.
  • Ook zwart is uit den boze, want zwart is geen feestelijke kleur.
  • Als er bruidsmeisjes zijn draagt de moeder van de bruid of bruidegom niet de kleur van hun jurken.Meer leuke artikelen