Gelegenheidskleding avondkleding

Feestelijke kleding voor huwelijk in de regio Brussel

Kijk hier voor de mooiste suitekleding en feestelijke gelegenheidskleding in de regio Brussel

Tips voor een  feestelijke jurk voor een huwelijk of feest?

Vandaag de dag is er een keur aan feestkleding te verkrijgen.Kies voor mooie, romantische looks. Een bruiloft is een viering van liefde, dus houd dat thema in gedachten wanneer u besluit wat u wilt dragen. Denk aan bloemenprints, crêpe, ruches en kant. Edgy, zwoele of zelfs overdreven fashion-forward ensembles moeten worden gereserveerd voor andere gelegenheden. Je wilt er chique uitzien en bij elkaar passen, maar je wilt ook de hele nacht kunnen dansen met het stel. Zorg er dus voor dat alle schoenen die je bij je outfit aansluit de perfecte mix zijn van stijl en comfort.

 

Tip voor de gasten van een bruiloft

DRAAG GEEN WIT Het spreekt voor zich, maar wit is nog steeds een absolute no-go voor een bruiloft, tenzij de bruid je specifiek vraagt om allemaal wit te dragen. Hetzelfde geldt voor elke tint gebroken wit, ivoor of blush. Het is strikt voorbehouden aan de bruid.

Di belliniDi Bellini

Een schitterende collectie avondkleding en gelegenheidskleding voor dames. Strombeek

UpsylonUpsylon

Couturehuis Upsylon is de referentie voor exclusieve ontwerpen van avondjurken, kleedjes voor bruidssuite en stadskledij.

Anne SophieAnne Sophie

In onze ruime en eigentijdse winkels vind je een ‘Evening Wear’ collectie van enkele honderden, zorgvuldig uitgekozen modellen.

Atmos fashionAtmos fashion

Een zeer mooie collectie gelegenheidskleding en avondkleding voor de dames en de moeder van de bruid. Beveren

ModernaModerna

één van de meest succesvolle speciaalzaken in de modewereld in hartje België, met een uitstraling over het hele land.