Elnora-trouwringen

De ringen van Elnora staan voor Kwaliteit, Duurzaamheid en Persoonlijkheid.

Trouwringen in goudkleur. Geelgoud, witgoud, roodgoud, Bicolor, of Memoire modellen of een combinatie hiervan, in elke collectie van Elnora, van klassiek tot modern en design, zullen jullie schitterende ringen vinden. 
Deze ringen worden uitsluitend van 18 karaat goud vervaardigt. Zij beschikken over een team van experts die alleen maar de beste kwaliteit en beoordeling in huis hebben.

Het is geen traditionele online shop, maar een productiebedrijf die alles zelf regelt en produceert. Zij werken rechtstreeks met de klant. Vandaar dat ze voordelige prijzen, goede kwaliteit en service aan bieden.

Klanten geven Elnora 9.8/10. 

De klant heeft geen enkele verplichtingen bij Elnora. Niet tevreden? U kan uw juweel omruilen of uw geld terug vragen. Is de maat te klein of te groot? Dan passen wij deze gratis aan. Betaling? U betaald pas als u tevreden bent tijdens de levering na uw goedkeuring. Wilt u deze later toch omruilen? Geen probleem. (zelfs als uw juweel al gegraveerd is).

Waar?

Antwerpen, Natuurlijk!

Elnora’s HQ is te vinden in het hart van het Diamanten Centrum, Antwerpen. Waarom? Het grootste deel van werelds diamanten passeren via Antwerpen. Waar Anders? Het is the place to be. 

Schupstraat 9-11
2018, Antwerpen
Tel:+32 (0) 487 024 197
e-mail: info@elnora.nl

WEBSITE

Design trouwringen