Diy bruiloft doe het zelf

Veel dingen voor je bruiloft maak je makkelijk zelf !

Of het nu een trouwkaart is , een Bedankje, een Gastenkaart, Menukaart, of decoratie stukken, vaak maak je met de eenvoudigste middelen zelf iets unieks. Met leuke papiersoorten, tules, en strikjes kan je de mooiste gastenbedankjes maken. Ook kan je zelf stijlvolle servet-ringen maken, trouwkaarten of tafelkaartjes. Wat dacht je van zelf de mooiste papieren bloemen maken van Crêpepapier, je kan er een heuse boom van maken met een beetje creativiteit. Zo kunnen we honderden dingen opsommen om zelf leuke dingen te maken voor je huwelijksfeest.

Maak je eigen unieke originele trouwkaarten Stuur iedereen een persoonlijke uitnodiging, je koopt enkele vellen mooi gekleurd papier, wat satijnen linten in diverse kleuren, en wat decoratiematerialen, zoals: Veren, knopen, Glittertjes, vaak koop je deze in een hobbywinkel. Op je computer heb je de leukste lettertypes die je kan gebruiken. Zo maak je een unieke trouwkaart voor nog geen 50 cent per stuk. Het is wel wat werk, maar ook erg gezellig. Begin er dan ook vroeg mee, vraag je vriendinnen of de moeders om gezellig mee te knutselen. Je gasten zullen deze uitnodiging enorm waarderen. 

Decoraties blikken

Blikken

Zo maak je zelf de leukste decoratie!!,Zie hier een blikken blik, gewoon wat bloemen erin een leuk lint erom, en je hebt de meest trendy tafeldecoratie. Ook met linten kan je veel dingen oppimpen. Dit is een voorbeeld van een blik, maar je kan ook oude glazen potten gebruiken. Kost nog geen euro!!

Glazen potten

Oude glazen potten.

Gebruik oude glazen potten, doe hier bloemen, of een plantje in. Bind er een lint omheen, en deze hang je aan de stoelen bij de trouwceremonie, of je hangt ze aan de kerkbanken.

Huwelijksbedankjes zelf maken

Huwelijksbedankjes

Maak zelf makkelijk je bedankjes met leuke tule, en wat snoepgoed, zoals vruchtenhartjes, bruidssuiker, amandelen maak je een erg toepasselijk huwelijksbedankje. Neem wat tule en lint, doe het snoepgoed erin en hang er een leuk kaartje aan met een originele bedanktekst.

Zelf naamkaartjes maken

Gastenkaartjes

Wat dacht je van deze leuke gastenkaarten! Gastenkaartjes die je op de tafel legd, met de namen van de gasten erop. Leuk voor je diner tafel. Je gebruikt een stevig soort papier als onderlegger, daarop plak je een normaal wit papier waar je de namen op schrijft. En als finishing toch maak je van een gekleurd papiersoort ( Vouwblaadjes) een roos, bloem, of ander leuk voorwerp.