Juweliers voor trouwringen

Trouwringen en juweliers in de regio Limburg

Zoek je trouwringen verlovingsringen en juweliers, of laat je ringen ontwerpen naar eigen smaak door een edelsmid. Er zijn genoeg juweliers met vele merken bekende trouwringen waar je een keus uit kan maken, maar het is een sieraad dat je iedere dag draagt dus kies voor kwaliteit zodat hij een leven lang meekan. Hier enkele suggesties in de regio Limburg

Enkele tips

Het type metaal dat je kiest voor een verlovingsring beïnvloedt de algehele look van het stuk. Wit goud en platina zijn al een aantal jaren populair en beide zorgen voor een slanke, moderne uitstraling. Het zijn ook goede keuzes voor diamanten gesorteerd in de kleurloze tot bijna-kleurloze bereiken -D tot en met J op de GIA-kleurschaal , omdat ze de kleurloosheid van de diamant benadrukken.Elnora trouwringenElnora trouwringen

In elke collectie van Elnora, van klassiek tot modern en design, zullen jullie schitterende ringen vinden. Diamanten centrum Antwerpen

Nobilis HasseltNobilis Hasselt

zowel de traditionele klassieke ring in geel of wit goud, als de meer “trendy” modellen in bicolor, platina of titanium.
Hasselt

Juwelier de GreveJuwelier de Greve

De grootste keuze,vrije ingang in onze juwelengalerij Steeds de allernieuwste modellen en designs. Gratis gravure,gratis op maat Snelle levering mogelijk. Heusden Zolder Limburg

Juwelier DonneJuwelier Donne

Met meer dan 25 jaar ervaring in ons vak en oog voor de nieuwe modetrends bieden wij een ruim assortiment trouwringen aan.
Neerpelt

Juwelier WillemsJuwelier Willems

Bent u op zoek naar de perfecte trouwringen? Dan bent u bij Juwelier Willems aan het juiste adres. Bij ons kiest u uit de grootste merken en krijgt u de meest deskundige uitleg. 
Sint Truiden

Juwelier van de WeyerJuwelier van de Weyer

Sinds 1979 is Juweliers Vandeweyer een vaste waarde in Lommel. Onze zaak staat bekend om zijn uitgebreide collectie, deskundig advies en een uitstekende naverkoopdienst.
Lommel

Juwelier CaenenJuwelier Caenen

Doorheen de jaren zijn de collecties uitgebreid met de meest toonaangevende merken binnen elke prijsklasse. Hierbij benadrukken we altijd de laatste trends, gekoppeld aan duurzame kwaliteit.
Lanaken

Juweliers van SchoenwinkelJuweliers van Schoenwinkel

Wij zijn een team gespecialiseerd in gouden & zilveren juwelen, diamanten sieraden, parel-colliers, trouwringen, briljanten, horloges, klokken, titanium juwelen.
Genk