Bruidsboeketten

Bruidsboeketten trends en tips

Weg van de rustieke chique en vintage styling, de bloementrends voor 2019 zijn zeer geavanceerd met een rijk kleurenpalet en veel leuke contrasten.

 

Wilde boeketten

Opulente en op de natuur geïnspireerde bruidsboeketten zijn gemaakt van een verscheidenheid aan bloemen en groen. Het is allemaal op slimme wijze gecombineerd tot visueel aantrekkelijke arrangementen met een uiterlijk van de tuin. Of het nu gaat om een combinatie van een of twee tinten of een flamboyante combinatie van gedurfde kleuren en weelderig groen, dit is een goede keuze als u op de hoogte wilt blijven van de trends.

wilde boeketten

Exotische bloemen

En om deze wilde, organische look te krijgen, gebruik een reeks exotische bloemen. Vraag je je af welke bruiloft bloemen populair zullen zijn voor het komende seizoen? Van prachtige inheemse bloemen die perfect zijn voor landelijke feesten tot exotische tropische bloemen die geweldig zijn voor een bruiloft op strandbestemming, kies voor iets ongewone bloemen die het beste het seizoen en de locatie beschrijven die je voor je bruiloft hebt gekozen.

exotische bloemen

Luxe linten

Ontwerp je bruidsboeket met lang en luxueus fluweel of zijden lint om het echt tot dat luxe niveau te verheffen. Deze nieuwe stijl van het binden van een boeket heeft de klassieke wrap-around stijl vervangen en we houden ervan omdat het een leuke manier is om meer kleur aan het ontwerp te geven en die moeiteloze luxe look te bereiken die op dit moment zo populair is.

bruidsboeket trends linten

Bloem accessoires

Bloemen bruidsaccessoires zijn nu een hete trend, maar in tegenstelling tot vorig jaar zijn ze nu subtieler en bijna juwelenachtig. In plaats van klassieke bloemenkronen kiezen bruiden nu voor elegante bloemenhoofdstukken met een paar zorgvuldig geselecteerde bloemen en groenelementen. De look waar je voor wilt gaan is Boheemse luxe die zeer geavanceerd is. Daarnaast zijn er ook polscorsages voor de vrouwelijke gasten van het feest en delicate corsages voor de jongens.

haaraccessoires

Diepe rode kleuren

Geïnspireerd door wijngaardbruiloften en de mooie tint ‘Marsala’ van Pantone, introduceerden stylisten de nieuwe trouwkleur: wijn! Of je nu de voorkeur geeft aan Cabernet, Merlot of Pinot Noir, je zult blij zijn te horen dat je al die delicate en diepe tinten wijn in je trouwthema kunt verwerken.

Rood

Groen

Sinds Pantone ‘Greenery’ heeft aangekondigd, dat dit de kleur van het jaar 2017, is het snel de “it” kleur geworden waar iedereen het over heeft. Het is een levendige schaduw van groen dat zo goed past bij de natuurlijke buitenomgeving en de vreugde van lente en zomer belichaamt. Van boeketten en corsages tot tafelarrangementen en ceremoniële bogen, deze schaduw brengt zeker frisheid naar uw locatie. Veel eucalyptus, klimop, karnoelje, hertshoorn, noem maar op, alle mooie bladsoorten worden verwerkt!

Groen

Bloemen bogen

Over ceremoniële bogen gesproken … ze zijn nog nooit zo vet en mooi geweest! Je kunt je creatieve vaardigheden echt gebruiken om een uniek decor te maken voor je buitenceremonie en het prieel te versieren met veel weelderige bloemen en gebladerte! Het kan een echt opvallend stuk zijn dat je gasten zal verbazen.

Bogen

Industriële stijl

Terwijl de mooie rustieke bloemstukken met jute, tuinbloemen en glazen potten langzaam uit de mode raken, is er een nieuwe trend om te omarmen: de ruige maar romantische industriële chic! Een combinatie van vintage en modern, deze stylinghype heeft bloemstukken naar een hoger niveau getild en het resultaat is prachtige bloemstukken met weelderige, vrij stromende bloemen die zijn ondergebracht in eigentijdse potten en gedefinieerd door geometrische vormen en metallic tinten.

industrieel

Bloemige cakedecoratie

En er zijn natuurlijk de bloemen op uw taart! Dit seizoen zijn ze echt flamboyant en overlopend, in alle soorten en maten. Van flitsende bloemen tot oversized bloemen en groene slingers, bloemversieringen zullen prachtig zijn voor elke bruidstaart, van rustiek halfnaakt gebak tot een eenvoudige cake met slagroomcreme glazuur!

Bruidstaarten