Bruidsnagels

Tips voor je nagels op je trouwdag

Van huidverzorging tot haarverzorging, make-up nagels – elk aspect van je schoonheidsverzorging is belangrijk wanneer het gaat om jullie trouwdag, en omdat je handen de volle aandacht zullen trekken op deze bijzondere dag, is het belangrijk om je nagels klaar te maken voor die glimmende nieuwe trouwring!

Dus om je te helpen, hier de beste tips voor perfecte bruids nagels!

Wees extra voorzichtig met je handen in de aanloop naar jullie huwelijksdag. Draag handschoenen bij het doen van huishoudelijk werk, houd je handen en nagelriemen grondig gehydrateerd elke dag en scrub tweemaal per week. Niet alleen houdt dit je huid zacht, maar geeft ook een gezonde nagel groei. De voeding speelt ook een grote rol, dus vergeet niet om veel water te drinken en het pakket voldoende eiwitten en goede oliën in uw dieet.

Be Different

Basis kleuren kunnen de norm zijn, maar als je een bruid bent die graag een statement wil maken, moet je niet bang zijn om te experimenteren. Heldere rode nagels werkt prachtig met een vintage look en zal echt opvallen in foto’s, of je kunt met je nagels de kleur geven van je schoenen, bruidsmeisje jurken of zelfs gewoon helemaal wild gaan met hen! Het is jouw dag, zorg ervoor dat je het op jouw manier doet!

opvallende-bruidsnagels

Probeer een French manicure

Eenvoudig, elegant en tijdloos, een klassieke Franse manicure is nog steeds de meest populaire keuze voor bruiden op hun grote dag. French manicure stijlen en kleuren kunnen variëren van salon tot salon, dus neem een kijkje in tijdschriften om je ideale stijl te vinden en neem een foto mee naar je manicure. Je zou zelfs kunnen overschakelen van de kleuren van een french manicure.

frenche-manicure-bruidsnagels

Voeg wat extra Sparkle toe

Glitters en edelstenen voegen een glamoureus tintje toe en zijn populair bij bruiden die echt willen schitteren op hun speciale dag. . Voor een subtiele, draagbare look, zal een laagje glitter op je ringvinger nagel uw manicure te vullen en de aandacht vestigen op je prachtige trouwring.

glittersteentjes-bruidsnagels

Proefsessie

Als je een professionele manicure voor uw bruiloft, boek een proefsessie met de manicure voor de grote dag om te beslissen welke stijl en kleur je het meest aanspreekt.

proef sessie-bruidsnagels

Gel nagels

Ga je gelijk op huwelijksreis, denk dan aan gelnagels of acryl nagels, Gel nagels zijn een perfecte oplossing voor bruiden en blijft zeker drie weken zitten. een ding minder om zorgen over te maken op de trouwdag. Heb je een strandhuwelijk en kies je ervoor op blote voeten te trouwen in het mullige zand, zijn gelnagels voor je tenen een prachtige oplossing.

bruidsnagels-teen

Zelf je nagels doen

Als je zelf je nagels gaat lakken, investeer dan in een hoogwaardige, professionele nagellak en de tools die je nodig hebt om perfect vorm te geven en de voorbereiding van uw nagels. Duw je nagelriemen voorzichtig terug met een wattenstaafje, dan maak nagels in vorm met een nagelvijl die geschikt is voor je nagel type. Scrub met warm water en zeepvrij reinigingsmiddel, dan droog ze grondig af . Nu ben je klaar om te schilderen. Voor een professionele, langdurige afwerking, begin met een laag basis lak dan twee lagen van de door jouw gekozen kleur. Breng als laatste een top coat aan voor het afdichten en beschermen van de kleur.

TIPS

Wees voorzichtig met plaknagels die je bij de drogist koop, Het ziet er natuurlijk ook mooi uit, maar het risico dat je ze verliest op je trouwdag is groot.
Neem altijd een nagelvijltje mee in je bruidstasje, en een hulpsetje nagellak.
Neem de nagels niet te lang, maar zorg voor een subtiele lengte.