Haaraccessoires zoals sluiers, bruidshoeden, curlies & tiara's
Lingerie en kousenbanden voor de bruid
Bruidstasjes, ringkussens en ringendoosjes, specifiec voor bruidjes
Bruidssieraden, paraplu's in hartvorm
Bruidsmandjes, bruidsschoenen en zakdoeken.Kortom te veel om op te noemen, alle deze accesoires zijn te verkrijgen en kunnen ook op elkaar afgestemd worden.

Bruidssluier


Dit allemaal voor bruiden die er goed uit willen zien op hun trouwdag!

Het plaatje is meer compleet met je bruidsmake-up en bruidskapsels


De verzorging van je bruidsmake-up bepaald het plaatje en zeker in combinatie met je trouwjurk.
Meestal kun je bij een ervaren bruidsstyliste voor dat je gaat trouwen een proefmake-up uitproberen, deze kan plaatsvinden 6 weken van te voren. Zo heb je een idee hoe je make-up en bruidskapsel eruit zal zien op je huwelijkdag. Je kan bijvoorbeeld bepaalde kleuren en tinten van je trouwboeket terug laten komen. Het belang van zo'n make-up proef is dat je zonder stress veel kan uit proberen en zien wat het mooiste bij jou past. En wat de hele dag goed blijft zitten. Vergeet ook niet de datum te reserveren en vast te leggen bij je visagiste.
Wat betreft je trouwkapsel deze zijn in diverse stijlen en mogelijkheden te combineren met tiaras, diadeem of sluier. Deze combinatie en je bruidsmake-up maken alles een fantastisch geheel. kies in elke geval het bruidskapsel wat bij jou past.

Het trouwseizoen

Deze zijn ook van belang bij de keuze van je bruidsjurk. kies in ieder geval geen strepless of een open decolete jurk als je in de winter trouwt. omdat je vaak buiten je trouwfotos moet maken. Een leuke bijpassende jas of stola is bijvoorbeeld geen overbodige luxe. Daar tegenover worden zomer bruidsjurken wel gekenmerkt door strepless jurken met blote rug met lange slepen. Aan te raden bij warme zomerdagen is te kiezen voor bijvoorbeeld een jurk met en luchtige stof.

Budjet voor trouwjurk

Veel bruiden kiezen het liefst chique jurkjes van gerenomeerd ontwerpers, boven de standaard trouwjurken. Maar bij het aanschaffen van zo'n jurk is het van belang dat het wel binnen je budget past. Er zijn talloze bruidmodezaken waar je een betaalbare trouwjurk kan vinden zoals bijvoorbeeld op deze site bij bruidsmode, selecteer eerste jouw regio.

Doe inspiratie op bij huwelijksbeurzen

Huwelijksbeurzen bezoeken is ook sterk aan te raden, zo kun je live rustig zien wat bijvoorbeeld de nieuwste hippe bruidsmode trends zijn, en zo doe je ook inspiratie voor de rest van je touwkledij op. Je doet ideen op voor je bruidsaccesoires, de trouwringen, bruidegoms mode, te veel om op te noemen. kortom je vind alles op het gebied van de organisatie van je bruiloft, op deze grote huwelijksbeurs, en je bent ook een gezellig dagje uit toch?

Trouwen en zwanger zijn?

De zwangere bruid moet kiezen voor een positie trouwjurk. Er zijn bruidswinkels die gespecialiceerd zijn voor de zwangere bruid. Zij bieden een complete assortiment aan droom trouwjurken voor je zwangerschap, er wordt hier een pasbuik gebruikt voor het exacte model om een indruk van je groeiende buik te krijgen. In principe kan iedere jurk geschikt zijn als positiejurk, mits deze in een bruidsmode atelier op maat vermaakt wordt, dus geen paniek!

Grote tot zeer grote maten bruidsjurken

Er zijn tegenwoording kant en klare collecties bruidsmode voor grotere maten en schitterende bruidsjurken die echt bij je zullen passen.Het moet wel zonder meer passen bij jou persoonlijkheid figuur en uitstraling naturlijk. De medewerkers van bruidszaken kunnen jouw bij deze keuze helpen. Zij hebben de ervaring en vakkennis in huis. Wat je ook doet laat je altijd goed informeren, en zorg ook dat alles op tijd geleverd wordt, voor je huwelijk.

Trouwjurk in beeld

Het kiezen van bijvoorbeeld jullie huwelijksfotograaf, waar moet je op letten.
Een schitterende trouwjurk besteld, maar nu de fotograaf die deze perfect in beeld kan brengen.
Neem geen genoegen met een gewone fotgraaf, neem een proffesioneel trouwfotograf die full-time met zijn beroep bezig is. Neem de tijd om een goede fotograaf te vinden voor de foto's dat je graag zou willen. Houd ook rekening met je budjet.

Waar moet je je op voorbereiden bij een huwelijk?

Misschien ben je je aan het oriënteren op de voorbereiding van je trouwdag.
Om je te helpen je grondig voor te bereiden op je echte huwelijk, hebben wij hier op deze site veel leuke en handige tips voor je trouwfeest op een rij gezet.