Trouwpakken en ceremoniekleding voor de bruidegom Limburg

Ceremonie kleding bruidegom

Op zoek naar een mooi trouwkostuum

Als bruidegom, zullen alle ogen op u (en uw partner) gericht zijn op uw trouwdag, dus u wilt er uiteraard op uw best uitzien.
Op het meest basale niveau moet je kleding geschikt zijn voor je locatie en matchen met de algehele sfeer van de bruiloft. Als je bruiloft overdag of buitenshuis is, kun je iets casual dragen (denk aan lichtere pakken van stoffen als linnen in kaki). Als het een avond is in een balzaal of chic hotel, kies dan voor een donkere, goed op maat gemaakte suit of een smoking. Wilt u nog formeler worden? Witte stropdas (een zwarte rok, wit overhemd en witte vlinderdas) is de ultieme in formalwear en ideaal voor een extra luxe locatie.

Een vrij voor de hand liggende, maar het moet gezegd worden: onthoud dat je bruiloft je eerste kans is om als paar te pronken, dus maak er een gezamenlijke inspanning van. Hoewel je misschien niet precies weet wat je partner draagt, wil je er zeker van zijn dat jullie stijlen samenwerken. Dus als haar jurk een baljurk is, wil je niet een lichtgewicht linnen pak dragen, een klassieke zwarte smoking lijkt er meer op. Andere combinaties die werken: een rustieke kanten jurk in combinatie met een Italiaans blauw pak, of een gestroomlijnde city chique jurk met een slank gesneden grijs trouwkostuum.

We hebben enkele leuke ceremoniezaken gevonden waar je zeker zult slagen voor je trouwkostuum in Limburg

Populaire merken in trouwkostuums zijn

 

.