10 leuke manieren om fastfood te serveren op je bruiloft

Fastfood snacks op bruiloft

Iedereen houdt van fastfood. Omdat fastfood zo geliefd en snel is , is het een belangrijk onderdeel van elke bruiloft  geworden, ongeacht of je de gast bent of de ster van de show. Het is als een soort onuitgesproken regel, een traditie bijna, en hoewel we het allemaal leuk en lekker vinden, is er maar één ding beter dan fastfood voor of na een bruiloft, en dat is fastfood tijdens het feest.Of je feest nu in de middag is, binnen of buiten, of in de late uurtjes een fastfood snack past altijd.

Hier zijn een paar tips voor het serveren van snacks op je bruiloft.

Ze kunnen zoet of hartig zijn.

Er zijn geen echte regels over wat voor soort snacks je zou moeten serveren , dus doe het met je gevoel. Denk je dat een suikerniveau je vrienden en familie echt ten goede komt na een beetje dansen? Ga dan voor of taarten of een sweet table. Wil je liever iets hartigs geven? Denk na over wat je zelf zou bestellen tijdens een avondje uit, (pizza, shoarma en hamburgers zijn allemaalfavorieten. Vergeet niet dat je altijd een beetje van beide kunt doen.

Ze hoeven niet uitgebreid te zijn.

Je gasten hebben waarschijnlijk al enkele drankjes genuttigd en dansen al een paar uur, dus de belofte van eten moet een glimlach op hun gezicht toveren. Voel niet de behoefte om indruk op ze te maken met gekke culinaire hoogstandjes of fancy kaviaargerechten. In feite wil je waarschijnlijk gaan voor iets makkelijks. Dineren of eten op fijn porselein naast roségoud bestek ziet er allemaal geweldig uit, maar het is ook totaal overbodig. Serveer in plaats daarvan frites in papieren zakken of hamburgers in kartonnen dozen in fast-food-stijl met houten of plastic vorken en messen. Het maakt de maaltijd minder formeel en is gemakkelijker schoon te maken.
Houd het simpel, lekker en budgetvriendelijk.


Timing is alles.

Je wilt je snacks niet te vroeg of te laat serveren. Je wilt niet dat ze te dicht bij het avondeten uitgaan of dat je gasten misschien geen honger hebben. Tegelijkertijd wil je hen niet zo laat van dienst zijn dat de meeste van je gasten al naar huis zijn gegaan. Een veilige gok is een uur of twee voordat je feest gaat inpakken. Op die manier kan iedereen een beetje genieten!Geef je gasten iets om over te praten tijdens je bruiloft door een soort fastfoodproducten aan te bieden waarvan je weet dat ze zullen bevallen. Bekijk deze reeks opties!

1. Food Trucks

Foodtrucks zijn perfect om mee te nemen op je outdoor-bruiloft en ze vereisen absoluut geen inspanning van je, wat altijd een pluspunt is. Van Aziatische keukens tot Hamburgers of pizza, de opties voor foodtrucks zijn eindeloos.

2. Suikerspinnen

Er is altijd iets magisch aan suikerspinnen, wat het huren van een suikerspinmachine voor je bruiloft een geweldige manier maakt om alle volwassenen enthousiast te maken. Moeten we nog meer zeggen?

Suikerspin machine

3. Slush Machine

Over machines gesproken, een slush-machine is misschien wel het beste wat je kunt aanbieden op je bruiloft, vooral als het op een hete zomerdag is.

Slushpup machine

4. Broodjes bar

Leg verschillende soorten brood neer, verschillende soorten beleg en salades, zowel zoet als hartig, leg er nog wat heerlijke wordtenbroodjes bij, en je hebt een heerlijk broodbuffet! De gasten zullen hier absoluut dol op zijn, en het zal perfect zijn voor een dag bruiloft, of gewoon na de buiten ceremonie en voor een lekkere ochtend of middag snack.

5. Donuts

Donuts zijn een absoluut geliefd bij elk evenement. Of je nu een donutstation hebt, donuts bedankjes, of een spectaculaire donutmuur, je kunt niet fout gaan en je gasten zullen ongetwijfeld tevreden zijn.

Donuts

6. Friet

In plaats van de chique hors d’oeuvres die gewoonlijk op een bruiloft worden geserveerd, waarom geen mooie kegels met friet? Ze zijn de perfecte snack en er is geen enkele persoon die er niet van zal genieten.

7. Pizza

Ah, pizza, onze enige ware liefde. Als jij hetzelfde voelt bij pizza, dan wil je het op je bruiloft opnemen. Misschien kun je een pizza kraam hebben, compleet met een houtoven? Of misschien vind je het idee van de hapjes beter, en kies je ervoor om mini-pizzapunten te serveren voor je gasten.

9. Popcorn

Dit is een leuke manier om je gasten te bedanken met een klein eetbaar geschenk. Je kunt de verpakking / tas aanpassen aan het thema van je bruiloft. Neem verschillende smaken, en zowel zoet als zout, en je zult zien dat de meeste de hele zak al op hebben gegeten tegen de tijd dat de bruiloft voorbij is.

10. Pannenkoeken

Hoe te gek klinkt een pannenkoeken kraam? Dit is een geweldig tussendoortje om niet alleen op je feestavond te hebben, maar ook na de ceremonie als een lekkere middag snack. Echt iets speciaals waar mensen dol op zullen zijn. Serveer het met verschillende toppings, zowel zoet als hartig, en natuurlijk vers fruit erbij.

Natuurlijk zijn er nog veel meer lekkere snacks zoals:
Sate stokjes
Wraps
Taco’s
Broodjes Hot-dog
Gefituurde kipstukjes
Puntzak kibbeling

Maar vaak gaat het niet zozeer om wat, maar het idee om alles niet zo formeel te doen, en er gewoon een ongedwongen feest van te maken.

Wat dacht je van een leuke zak met kibbeling

Taco

Taco’s met heerlijke vulling, iedereen is er dol op!

Meer leuke artikelen