Tips huwelijksnacht

Tips huwelijksnacht

Na een dag koning en koningin te zijn geweest, zou het gewoon zo moeten zijn dat de dag ook magisch eindigt. De huwelijksnacht beleef je maar één keer, zorg dat deze ook speciaal word.
Wat zeg je van een luxueuze bruidssuite waar sprankelende drankjes en vers fruit je opwachten in je kamer? Of wil je de eerste nacht in een tentje bivakkeren? De mogelijkheden zijn talrijk en hier zijn enkele voorbeelden voor inspiratie.luxe pakket

Een heerlijk zacht bed, geweldig uitzicht, bubbelbad en een smakelijk ontbijt op het bed. Een prachtige afsluiting van een geweldige dag, en een perfecte plek om de eerste ochtend als man en vrouw wakker te worden. De meeste hotels hebben kant en klare pakketten aan jonggehuwden te bieden. Als je het niet nodig vindt om de meest luxe suite te boeken, kan een mooie B&B hetzelfde doen. Als je de locatie vertelt dat er sprake is van een huwelijksnacht , helpen zij je graag om net dat beetje extra te geven om je verblijf onvergetelijk te maken. Nu zul je waarschijnlijk goed moe zijn als je aankomt, dus hoe zit het met de ochtend erna, om het volledige gebruik van de kamer te krijgen? Je wil niet om 10.00 haastig vertrekken, Op dag 2 kan de prachtige lingerie meestal beter worden gewaardeerd.

Op huwelijksreis

Een andere variant is om rechtstreeks van het feest op huwelijksreis te gaan. Neem je je koffers gewoon onder je arm en stap in het vliegtuig dat je naar je geplande bestemming brengt. Je hebt er natuurlijk voor gezorgd dat de overige gasten goed worden verzorgd, en dat geschenken naar jullie woning worden gebracht. Op deze manier kun je zo lang mogelijk in je droom blijven.

Huwelijksnacht thuis

Je kunt natuurlijk ook lekker thuis gedijen, in een vertrouwde, ontspannen omgeving. Wat dacht je ervan om het van te voren extra aangenaam te maken, misschien aan iemand van de familie vragen de slaapkamer te versieren om jullie van harte welkom te heten! Laat de romantiek bloeien met wat bloemen en champagne, vul de koelkast met lekkere snacks, en geniet van je eerste dag als man en vrouw lekker op de bank met Netflix op het scherm. Geen stress en maximale kosten, met een laag budget.

Huwelijksnacht thuis

In de natuur

De natuurliefhebbers onder ons vinden het misschien leuk om een ​​tent op te zetten op een mooie open plek in het bos, of op een rustige camping. Word wakker met vogeltjes, en de geur van het bos, en verse koffie. Misschien kun je s’morgens nog heerlijk zwemmen in een vijver, relax s’morgens onder de bomen en geniet van de aanblik van de lucht, en van elkaar. Je krijgt het niet rustieker en romantischer dan dit. Als je niet zo avontuurlijk bent, zijn er veel gezellige huisjes te huur waar je ook dicht bij de natuur komt.

Huwelijksnacht

De meeste bruidsparen zeggen geen nee tegen een prachtige hotelkamer, maar iedereen wil de huwelijksnacht anders beleven. Ga voor wat het beste bij jullie persoonlijkheid en dromen past voor deze speciale nacht en morgen.