Ergernissen en bemoeizucht bij bruiloft planning

Ergenissen en bemoeizucht bruiloft planning

Hoe om te gaan met al die bemoeizucht tijdens je bruiloft planning?
Dankzij Pinterest kunnen bruiden hun bruiloft perfect plannen van zowat elk detail. Je hebt je perfecte locatie gevonden, je hebt je droomjurk , je kleurenschema is perfect en niets kan je bruidsgeluk verbreken, behalve al die ongevraagde meningen die iedereen uit. Dit is vaak de grootste ergenis van elke bruid.

Je schoonmoeder lijkt haar eigen bruiloft te plannen in plaats van die van jou, je eigen moeder staat erop dat je haar vreselijk gedateerde bruidsjurk draagt, een collega (die niet eens is uitgenodigd) denkt dat je ceremonie indeling “gewoon niet goed” is, en je nichten zijn begonnen te protesteren tegen je no kids beleid. (Dit is echt is hoe een Bridezilla wordt geboren.) Zodra de meningen binnenkomen, is het moeilijk om gewoon aan elk idee toe te geven. Houd je verstand en relaties op peil door deze eenvoudige ideeën te volgen die je zullen helpen vriendelijk om te gaan met de eindeloze stroom van meningen.Manieren om af ​​te handelen

Meningen vormen vaak echt het probleem. Goede suggesties leiden vaak tot ideeën die je misschien nooit hebt overwogen, maar er is niets vervelender dan iemand die je vertelt hoe je dag zou moeten zijn. Laten we een paar punten onder handen nemen.

Wees dankbaar

Niemand houdt van een vervelende bruid, dus negeer geen enkel idee dat op je pad wordt gegooid. Wanneer iemand zijn of haar idee deelt, hoe vreselijk het ook is, knik instemmend, bedank hen voor de inbreng en laat hen weten dat het iets is dat je zult overwegen. Zelfs als je nul interesse hebt in hun idee, is het beter om te erkennen wat ze te zeggen hebben.

Noteer de suggestie

Of je nu een klein notitieboekje in je tas hebt of een app op je telefoon gebruikt, als iemand een suggestie heeft, antwoord dan met: “Oh! Laat me dat opschrijven!” Of je nu van het idee houdt of niet, schrijf het gewoon op, laat ze zich gehoord voelen en je hoeft ’t er niet meer over te hebben.

Draai het idee om in een idee dat je leuk vindt . Bekijk het op deze manier: als je moeder wanhopig wil dat je haar sluier draagt, stel dan voor om het kant van de sluier te gebruiken om de stelen van je bruidsboeket in te pakken, en een lint ervan in je boeket te doen. Op die manier zit je niet vast aan iets verouderds en zal haar sluier nog steeds een speciaal onderdeel van je dag zijn!

Blijf vastberaden in je beslissingen . Mensen hebben de neiging om vast te zitten aan hun ideeën, dus laat hun doorzettingsvermogen je niet raken. Als je schoonmoeder echt vindt dat de mannen een smoking in plaats van casual pakken moeten dragen, sta dan vast in je beslissing door iets te zeggen als: “Smokings ziet er geweldig uit, maar het past niet bij onze bruiloft!” Hopelijk wordt het gesprek vanaf dat moment afgebroken.Laat bemoeizucht je zicht niet bederven.

Houd er altijd rekening mee dat deze dag over jou en je verloofde gaat en dat familie en vrienden daar respect voor moeten hebben. Als bruid is het onmogelijk om iedereen te plezieren, en proberen dit te doen zal meer stress veroorzaken dan gemoedsrust.