Details om niet te delen voor je trouwdag

Details niet je niet verteld voor je trouwdag

Het bijhouden van enkele belangrijke details voor je trouwdag is essentieel. Hier  zijn details en dingen wat je niet zou moeten delen voor je trouwdag.

Een bruiloft plannen is een opwindend en arbeidsintensief proces. Het is dus natuurlijk moeilijk om je lippen verzegeld te houden als je belangrijke details hebt vastgelegd. Maar geloof me, je moet niet meteen alles gaan delen over je grote dag. Door een paar belangrijke verrassingen voor je bruiloft te bewaren, blijven de gasten gissen, waardoor ze enthousiast blijven voor alles wat de bruiloft te bieden heeft.Hier zijn een paar dingen die je niet moet delen voor je trouwdag.

De outfit

Je wilt dat de gasten met open mond staan wanneer je op je locatie aankomt , dus bespaar je trouwjurk voor je grote dag. Ja, je kunt in de verleiding komen om een paar details van je look naar je vrienden te sturen op sociale media, maar probeer je in te houden. Heb je moeite om je lippen verzegeld te houden? Het is meer dan waarschijnlijk dat een paar vriendinnen, of familieleden samen met jou de bruidsjurk hebben uitgekozen, en als je het niet kunt helpen om een praatje te maken over je geweldige ensemble, praat dan met hen.

Haar en make-up

Details over je haar en make-up moeten ook tot op de trouwdag worden bewaard. Misschien rock je bijna dagelijks een pony en probeer je een meer vrij stromende haarstijl op je grote dag? Misschien bevat je make-up routine meestal een simplele BB Creme en een snelle laag mascara, maar wil je op je bruiloft flink uitpakken met make-up? Sla deze informatie niet meteen over en je zult zeker bemoedigende “oohs” en “ahhs” horen wanneer je het gangpad betreedt.

Kleurenschema

De gasten moeten verrast zijn wanneer zij de locatie binnenkomen, dus geef ze niet te veel informatie over hoe je het gaat op pimpen. Als je een paar speurneuzen hebt op je gastenlijst, kunnen ze misschien zelf het kleurenschema uitzoeken , vooral als je dezelfde tinten hebt gebruikt op je trouwwebsite en briefpapier.

Decoraties

Je vrienden en familie hoeven niet alle belangrijke details van de inrichting en decoratie te weten voor jullie grote dag. Natuurlijk, je bruiloftsthema moet hen een hint geven over hoe je locatie verfraaid zal worden, maar bewaar wat voor soort bloemen je gebruikt en welke tafellinnen je voor de dag gebruikt. Er is een groot verschil tussen hen te vertellen dat het een rustieke chique bruiloft zal worden, als dat je al je mooie nieuwe aangeschafte decoraties op social media laat zien.Muziek

Het is begrijpelijk dat je waarschijnlijk veel tijd hebt besteed aan zoeken van je muziek voor de openingsdans . Als je het eindelijk hebt gevonden, wil je niet het risico lopen rare dingen of negatieve opmerkingen van je vrienden te krijgen, dus houd het voor jezelf. Als ze je keuze niet begrijpen, is dat OK, het is jullie eerste dans, niet die van hen.

Gastenlijst

Er is een grote kans dat je voor je trouwdag wordt overspoeld door smsjes met de vraag of die en die naar je bruiloft komen, maar je hoeft niet iedereen op je gastenlijst te laten staan . Het is zelfs het beste om die details voor jezelf en een paar familieleden te bewaren. Uitleggen waarom iemand niet op de gastenlijst staat, kan een hele lastige situatie zijn, dus bespaar jezelf de stress en sla teveel details over.

Bedankjes en cadeaus

Zou jij je verloofde of beste vrienden vertellen wat je voor hun verjaardag had gekocht voordat deze arriveerde? Waarschijnlijk niet. Denk aan jullie bedankjes en cadeaus op dezelfde manier. Hoe groot of klein ze ook zijn, het zijn nog steeds cadeautjes, dus laat je gasten enthousiast zijn om ze uit te pakken.

Verrassingen

Organiseerde leuke verrassingen ? Houd ze stil! Per slot van rekening worden ze om die reden verrassingen genoemd. Als je van plan bent een uitgebreid gechoreografeerd dansnummer te maken, een te gekke photobooth aan je bruiloft toe te voegen of een drone-videograaf in te huren voor jullie ceremonie, laat het niet wegglippen.