Bruiloft details deel ze met je gasten

Hoewel je gasten niet alle details hoeven te weten van je bruiloft, zijn er toch enkele details die ze moeten weten. Ze moeten weten wanneer en waar de bruiloft is, maar vergeet niet andere belangrijke dingen aan je gasten mee te geven. Of het nu op een trouwwebsite staat, of op de trouwkaart , hier zijn bepaalde details die je zeker wilt delen in de aanloop naar jullie bruiloft.Deel de dresscode

Het opnemen van de dresscode is een belangrijk detail dat je niet over het hoofd wilt zien. Mensen willen echt in de juiste kleding komen, en niemand wil de enige gast zijn die teveel overdressed of underdressed is en zich daardoor slordig aangekleed voelt. Wees een vriendelijke gastvrouw en geef ze een beetje richting, zodat ze zich mooi en zelfverzekerd kunnen voelen. Probeer de beschrijvingen duidelijk te houden. Of bied een meer gedetailleerde uitleg op jullie website.

Geef vrouwen een Let op wat voor schoenen dragen

Als je gaat trouwen in de kerk en je bruiloft is een een landgoed of partycentrum, dan kun je dit detail overslaan. Maar als gasten over rotsachtige paden, zacht gras of zand moeten lopen, moet dit van tevoren worden vermeld. Niemand van de dames loopt graag met hoge hakken door mul zand. Geef een kort bericht op je website met de tekst: We zullen een deel van de avond buiten zijn, dus dames, kies voor makkelijke schoenen. Waar het precies is hoeven ze misschien nog niet te weten, als het een verassing is, zo kun je ze zonder ze te laten weten over de cocktails bij zonsondergang aan het strand dat je gepland hebt.

Laat iedereen meedoen met de Hashtag van de bruiloft

Als je van plan bent om een hashtag voor je bruiloft te hebben , laat het iedereen dan ruim voor de grote dag weten! Op die manier kan iedereen de hashtag gebruiken tijdens alle evenementen die voorafgaan aan jullie trouwdag, van het verlovingsfeest tot het vrijgezellenfeest. Tegen de tijd dat de bruiloft er is, zal je bruiloft hashtag waarschijnlijk op automatisch voorstellen komen voor alle gasten van je bruiloft.Vraag bepaalde gasten om toasts of lezingen te geven

Toast en lezingen zijn een leuke manier om je beste vrienden of vriendinnen waar je om geeft op te nemen tijdens je feest, om te toosten of een lezing te geven. Laat het ruim van te voren weten, zodat ze de tijd kunnen nemen eraan te werken en voor te bereiden. Als ze deze eer krijgen, zijn ze waarschijnlijk naaste familieleden of vrienden en zullen ze de rol serieus nemen. Wacht niet tot het laatste moment om aan te kondigen dat je wilt dat ze meedoen, het legt meer druk op hen dan nodig is. Zorg er ook voor om ze te vertellen wanneer ze tijdens de bruiloft zullen spreken! Aangezien het spreken op een bruiloft zo speciale is, vraag je dit het beste via een telefoongesprek , of beter nog, bij een kop koffie zodat je alle details kunt bespreken.

Geef routebeschrijvingen

Of het nu gaat om routebeschrijvingen naar de locatie of parkeerinformatie, of de specifieke informatie over de shuttles die je hebt voorzien, laat gasten ruim van tevoren weten wat het vervoer is, zodat ze geen onnodige plannen maken. Laat je gasten weten of ze kunnen parkeren bij de locatie, zoniet laat duidelijk weten waar ze kunnen parkeren. Zet deze informatie op je website, of je kunt een bijlage toevoegen aan je trouwkaarten.

Laat gasten weten wanneer je hun geschenk hebt gehad

Gasten hebben tijd besteed aan het uitzoeken van geschenken voor jullie en willen weten zeker weten of je het leuk vond, Als huwelijksgeschenken is binnenkomen vóór de bruiloft, wacht dan niet tot na de bruiloft om een ​​Bedankkaart te sturen. Een goede vuistregel? Stuur bedankt aantekeningen binnen twee weken na ontvangst van het geschenk. Of stuur dan een e-mail bericht om te zeggen dat je hun cadeau hebt ontvangen.

Herinner hen (opnieuw) aan de RSVP-datum

Eén ding dat gasten zeker zullen vergeten? Uw RSVP-datum. Ja, je hebt het heel duidelijk afgedrukt op de huwelijksuitnodiging, maar wees niet verbaasd als de datum van je RSVP voorbijgaat en veel gasten niet reageren. Mensen vergeten het is gewoon zoals het is. Je hebt echter een locatie die graag willen weten hoeveel gasten er precies komen, dus je hebt een nauwkeurig aantal gasten nodig. Overweeg om teksten met een RSVP-herinnering voor je bruiloft te sturen. De formulering hiervan hoeft niet ingewikkeld te zijn, stuur gewoon een snelle, vriendelijke tekst met zoiets als: “Hallo! Werken aan de gastenlijst en we vragen ons af af of je naar de bruiloft komt.kunnen komen? ik hoop dat je het kunt halen.